Sprekers inhuren

U wilt een inspirerende of motiverende spreker boeken voor een lezing tijdens uw volgende bijeenkomst?

Het Sprekersbureau heeft een breed aanbod van sprekers. Op onze website vindt u sprekers uit de politieke en zakelijke wereld, sporters en trainers, en deskundigen in de verschillende vakgebieden.

Kijk eens naar ons aanbod van sprekers. U kunt ook contact opnemen met Het Sprekersbureau voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten.

Haast? Nog niet de passende, bekende, bijzondere of aansprekende spreker gevonden? Bel ons 085 - 130 2248.

Sprekers filteren

De sprekers op onze website zijn slechts een selectie van de sprekers waarmee we samenwerken. We hebben veel sprekers en contacten in ons bestand en we hebben contact met vele andere bureaus waarmee we samenwerken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over sprekers die niet zichtbaar zijn op de website.

Meest gevraagde sprekers

12 spreker(s) gevonden

Meer informatie over spreker Adjiedj Bakas

Spreker - dagvoorzitter

Hij is naast visionair spreker en trendwatcher ook een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider.

Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Meer informatie over spreker Eva de Mol

Spreker

Ondernemer, durfkapitaal investeerder, wetenschapper, columnist, dagvoorzitter en spreker.

Hans Steenbergen wordt ook wel de ‘foodservice-filosoof’ genoemd. Hij is dé trendwatcher van Nederland op het gebied van eten en drinken.

Jarno Duursma, TEDx spreker, vertelt u de laatste technologische trends en de impact hiervan op bedrijven, mens en samenleving.

Oprichter Pieter Pot, duurzame en snelgroeiende bezorgservice van verpakkingsvrije boodschappen.

Zijn lezingen gaan over de toekomst van de gezondheidszorg, technologie en innovatie. Wat kunt u ermee binnen uw organisatie?

Als hoofdredacteur van Food Inspiration deelt Maaike de Reuver haar inzichten over de foodservicebranche, zowel lokaal als internationaal.

Ondernemer, investeerder, auteur en spreker. Michiel spreekt over ondernemerschap, innovatie en nieuwe businessmodellen.

Peter Ros is na jaren ondernemen en verschillende directiefuncties uitgegroeid tot een internationaal spreker op het gebied van innovatie, transformatie en verandering voor mens en organisatie.

Of het nu gaat over Machine Learning, ChatGPT, Midjourney of andere ontwikkelingen: de talks en creatieve sessies van Renée zijn altijd energiek, begrijpelijk, optimistisch en vol praktische voorbeelden.

Meer informatie over spreker Rik Vera

Spreker

Rik Vera schrijft en praat over business, businessmodellen, ondernemerschap, leiderschap, marketing, extreme klantgerichtheid, sales en (digitale) innovatie.

We houden het simpel

Hoe werkt het boeken van een spreker?

1. Blader door de lijst met sprekers of onderwerpen, of zoek op trefwoord.

2. Informeer vrijblijvend naar uw favoriete spreker(s) en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Binnen 24 uur ontvangt u een overzichtelijke offerte.

3. Contact Het Sprekersbureau als u akkoord bent met de offerte. Door het hele proces gemakkelijk en transparant te maken zorgen wij dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over één van onze sprekers of Het Sprekersbureau? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Advies nodig?

De juiste spreker boeken kan een uitdaging zijn. Neem vrijblijvend contact op voor adies en bel 085 130 2248 of stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl.

Van 9 tot 17 uur bereikbaar

Wij staan op werkdagen voor u klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met een van onze medewerkers(mensen).