Annemarie van Gaal

Ondernemer, auteur, investeerder, spreker en dagvoorzitter.

Prijsindicatie lezing

Annemarie van Gaal sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Annemarie van Gaal is beschikbaar voor

Dagvoorzitterschap, Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

30 tot 60 minuten

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Annemarie van Gaal inhuren als spreker

Annemarie van Gaal: Inspirerende Zakenvrouw en Spreker voor Diverse Onderwerpen

Annemarie van Gaal is een zakenvrouw in hart en nieren en een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van ondernemerschap. Haar carrière begon in Rusland, waar ze voor VNU de grootste onafhankelijke uitgeverij opzette.

Tegenwoordig is ze actief als investeerder, inspirerende spreker, commissaris, auteur en televisiepersoonlijkheid. Ze is bekend van televisieprogramma's zoals "Een dubbeltje op zijn Kant" en "Dragon's Den." Van haar hand zijn diverse boeken verschenen, waaronder 'Succes', 'Exit', en het ondernemersboek van het jaar 2010, 'Ambitie.'

Tijdens haar lezingen deelt Annemarie van Gaal gepassioneerd inzichten over ondernemen, leiderschap, creativiteit, innovatie, economie en financiën. Ze belicht centrale thema's zoals 'Talent,' 'Financiële gezondheid,' 'Kansen benutten,' en 'Ondernemerschap.'

Met haar bekendheid en diverse vaardigheden worden bedrijven en organisaties vaak aangetrokken tot Annemarie van Gaal als spreker. Ze heeft gesproken voor gerenommeerde instanties zoals PwC, ING Bank, Fontys Hogeschool, Ordina Nederland, Gemeente Alkmaar, Kamer van Koophandel en Robidus.

Annemarie is tevens columnist voor Het Financieele Dagblad, Telegraaf en Margriet. Ze heeft geïnvesteerd in diverse bedrijven en heeft meerdere boeken geschreven, waaronder 'Succes,' 'Ambitie,' 'Exit,' 'Financiële Workout,' 'Een Dubbeltje op zijn Kant,' en 'Winst.'

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Annemarie van Gaal


Bekijk alle videos van Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal spreekt

Informatie voor het inhuren van Annemarie van Gaal


In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Coach
 • Discussieleider
 • Talkshow-host
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Annemarie van Gaal


Annemarie van Gaal (geboren op 9 oktober 1962 in Helmond) is ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid.

Na haar VWO-opleiding heeft Annemarie van Gaal nooit meer een studieboek open gedaan. In 1985 gaat ze als directiesecretaresse aan het werk bij VNU. VNU is voor Annemarie het begin van een zeer succesvolle carriere. Samen met Derk Sauer gaat ze voor VNU naar Rusland om daar Moscow Magazine op te zetten. Helaas mislukt deze opzet en Van Gaal en Sauer verlaten VNU en zetten zelf Independent Media op, als soulmates en zakenpartners.

Binnen vijf jaar lanceren ze de magazines van onder andere Cosmopolitan, Playboy, Marie Claire en Good Housekeeping. In 2000 verkopen de partners hun bedrijf en Van Gaal keert terug naar Nederland voor onder andere de opleiding van haar zoons.

Terug in Nederland gaat Annemarie van Gaal aan de slag als directeur van de Telegraaf Tijdschriften Groep, waarna ze in 2004 haar uitgeverij AM Media opricht. Ze geeft verschillende tijdschriften uit, waaronder AM Magazine, voor succesvolle zakenvrouwen. Daarnaast is ze investeerder in verschillende ondernemingen en bedrijven.

Wekelijkse columns door Annemarie van Gaal

Naast artikelen in de Margriet schrijft Annemarie ook columns voor verschillende tijdschriften en kranten waaronder het Financieel Dagblad over ondernemerschap. Of haar wekelijkse opinie-column in de Telegraaf waar ze haar, vaak schepre, mening uit.

Bij het grote publiek is Van Gaal bekend geworden door televisieprogramma’s als “Dragon’s Den”, “Ten Einde Raad”, “Een Dubbeltje op zijn kant” en “Divorce Hotel”.

Regelmatig publiceert Annemarie over ondernemerschap en financiële onderwerpen (zaken). Haar boeken ‘Succes’ en ‘Ambitie’ zijn Ondernemersboeken van het Jaar geworden. Naast eerder genoemde boeken, heeft Annemarie van Gaal meerdere boeken geschreven, waaronder: ‘Exit’, ‘Financiele Workout’, ‘Slim Verzekerd en ‘Winst’.

Annemarie van Gaal is een bekende zakenvrouw en televisiepersoonlijkheid, die ook te boeken is als dagvoorzitter of spreker. In ondernemerskringen geniet ze bekendheid vanwege haar successen in het bedrijfsleven, terwijl het grote publiek haar voornamelijk kent van televisie en als auteur van diverse boeken.

Annemarie van Gaal inhuren spreker

Annemarie van Gaal leidt als dagvoorzitter evenementen en congressen over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemen, journalistiek, onderwijs, maatschappij, duurzaamheid en management. Zij is een allround vakvrouw, die als onafhankelijk dagvoorzitter graag meedenkt over de invulling van de bijeenkomst.

Voor meer informatie of om Annemarie van Gaal te boeken, bel ons op 085 - 130 2248 of stuur een e-mail info@hetsprekersbureau.nl.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Annemarie van Gaal?


Overzicht onderwerpen en thema's:

 • Ondernemerschap
 • Kansen en uitdaging
 • Innovatie
 • Lef hebben
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)

Lezing volledig op maat

Naast een aantal standaard lezingen, kan Annemarie van Gaal ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Annemarie van Gaal dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Aanbevelingen

Enthousiaste reacties over spreker Annemarie van Gaal

De bijdrage van Annemarie was uitstekend: ze heeft een inspirerend verhaal en is deskundig. Kortom, een aanrader!

Ordina Nederland – Utrecht

Overzicht boeken

Boeken geschreven door Annemarie van Gaal


Inmiddels heeft Annemarie van Gaal al meerdere boeken geschreven over ondernemen, geldzaken huishouden en echtscheiding. De meest bekende titels zijn:

 • Winst, 15 cruciale keuzes voor ondernemers
 • Een dubbeltje op zijn kant
 • Financiële workout, in 20 stappen financieel fit
 • Succes,adviezen voor een financieel onbezorgd leven
 • Ambitie, adviezen voor ondernemers
 • Slim verzekerd, stap voor stap door de kleine lettertjes

Bekijk boeken Annemarie van Gaal

Onze sprekers over Ondernemerschap

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle Ondernemerschap sprekers

Contact met Annemarie van Gaal?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Annemarie van Gaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Annemarie van Gaal is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Annemarie van Gaal bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Annemarie van Gaal?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl