Annemarie van Gaal boeken als spreker voor een inspirerende lezing

Annemarie van Gaal

Ondernemer, auteur, investeerder, spreker en dagvoorzitter.

Annemarie is veelzijdig met een interessant levensverhaal. Haar carriere begon als alleenstaande moeder die in Rusland de uitgeverswereld verovert.

Tijdens haar lezingen vertelt ze dan ook met veel enthousiasme en op boeiende wijze over haar loopbaan. Daarnaast spreekt ze over andere onderwerpen zoals ondernemerschap, economie, financieen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door haar onconventionele denkwijze blijft het altijd boeiend om naar te luisteren.

Informeer naar beschikbaarheid & prijzen
Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

Informatie over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal boeken als spreker

Inzetbaarheid

 • Columnist
 • Dagvoorzitter
 • Discussieleider
 • Lezing op maat
 • Spreker, lezing of presentatie

Categorieén

Klik op bovenstaande categorieén om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Prijsindicatie

 • € 3.500,- en € 5.000,-

Informeer vrijblijvend naar het tarief. Tarieven zijn excl. btw. en exclusief eventuele reis- en verblijfkosten.

Onderwerp/thema

Annemarie van Gaal verzorgt lezingen over de volgende onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Contact

Neem contact op met Annemarie van Gaal

Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda zetten van Annemarie van Gaal plaatsen? Wij sturen een gratis een offerte.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Annemarie van Gaal

We delen uw e-mailadres niet met derden.

Om spam te voorkomen: *

Contactgegevens

Annemarie van Gaal denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

De biografie

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (geboren op 9 oktober 1962 in Helmond) is ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid.

Na haar VWO-opleiding heeft Annemarie van Gaal nooit meer een studieboek open gedaan. In 1985 gaat ze als directiesecretaresse aan het werk bij VNU. VNU is voor Annemarie het begin van een zeer succesvolle carriere. Samen met Derk Sauer gaat ze voor VNU naar Rusland om daar Moscow Magazine op te zetten. Helaas mislukt deze opzet en Van Gaal en Sauer verlaten VNU en zetten zelf Independent Media op, als soulmates en zakenpartners.

Binnen vijf jaar lanceren ze de magazines van onder andere Cosmopolitan, Playboy, Marie Claire en Good Housekeeping. In 2000 verkopen de partners hun bedrijf en Van Gaal keert terug naar Nederland voor onder andere de opleiding van haar zoons.

Terug in Nederland gaat Annemarie van Gaal aan de slag als directeur van de Telegraaf Tijdschriften Groep, waarna ze in 2004 haar uitgeverij AM Media opricht. Ze geeft verschillende tijdschriften uit, waaronder AM Magazine, voor succesvolle zakenvrouwen. Daarnaast is ze investeerder in verschillende ondernemingen en bedrijven.

Wekelijkse columns door Annemarie van Gaal

Naast artikelen in de Margriet schrijft Annemarie ook columns voor verschillende tijdschriften en kranten waaronder het Financieel Dagblad over ondernemerschap. Of haar wekelijkse opinie-column in de Telegraaf waar ze haar, vaak schepre, mening uit.

Bij het grote publiek is Van Gaal bekend geworden door televisieprogramma’s als “Dragon’s Den”, “Ten Einde Raad”, “Een Dubbeltje op zijn kant” en “Divorce Hotel”.

Regelmatig publiceert Annemarie over ondernemerschap en financiële onderwerpen (zaken). Haar boeken ‘Succes’ en ‘Ambitie’ zijn Ondernemersboeken van het Jaar geworden. Naast eerder genoemde boeken, heeft Annemarie van Gaal meerdere boeken geschreven, waaronder: ‘Exit’, ‘Financiele Workout’, ‘Slim Verzekerd en ‘Winst’.

Annemarie van Gaal is een bekende zakenvrouw en televisiepersoonlijkheid, die ook te boeken is als dagvoorzitter of spreker. In ondernemerskringen geniet ze bekendheid vanwege haar successen in het bedrijfsleven, terwijl het grote publiek haar voornamelijk kent van televisie en als auteur van diverse boeken.

Annemarie van Gaal inhuren spreker

Annemarie van Gaal leidt als dagvoorzitter evenementen en congressen over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemen, journalistiek, onderwijs, maatschappij, duurzaamheid en management. Zij is een allround vakvrouw, die als onafhankelijk dagvoorzitter graag meedenkt over de invulling van de bijeenkomst.

Voor meer informatie of om Annemarie van Gaal te boeken, bel ons op 0321 317 121 of stuur een e-mail info@hetsprekersbureau.nl.

0 results

Inspirerende video's

Annemarie van Gaal als spreker op beeld

Bekijk alle videos van Annemarie van Gaal

Meer bekijken van Annemarie van Gaal

Onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Annemarie van Gaal als spreker?

Overzicht onderwerpen en thema's:

 • Ondernemerschap
 • Kansen en uitdaging
 • Innovatie
 • Lef hebben
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)

Lezing volledig op maat

Naast een aantal standaard lezingen, kan Annemarie van Gaal ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Annemarie van Gaal dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Aanbevelingen

Enthousiaste reacties over spreker Annemarie van Gaal

De bijdrage van Annemarie was uitstekend: ze heeft een inspirerend verhaal en is deskundig. Kortom, een aanrader!

Ordina Nederland – Utrecht

Overzicht boeken

Boeken geschreven door Annemarie van Gaal

Inmiddels heeft Annemarie van Gaal al meerdere boeken geschreven over ondernemen, geldzaken huishouden en echtscheiding. De meest bekende titels zijn:

 • Winst, 15 cruciale keuzes voor ondernemers
 • Een dubbeltje op zijn kant
 • Financiële workout, in 20 stappen financieel fit
 • Succes,adviezen voor een financieel onbezorgd leven
 • Ambitie, adviezen voor ondernemers
 • Slim verzekerd, stap voor stap door de kleine lettertjes

Bekijk boeken Annemarie van Gaal

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Annemarie van Gaal?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Annemarie van Gaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Annemarie van Gaal is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Annemarie van Gaal bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.