Michiel Muller

Ondernemer, auteur en spreker

Prijsindicatie lezing

Michiel Muller sprekers tarief

Op aanvraag

Michiel Muller is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Michiel Muller inhuren als spreker

Michiel Muller is een succesvolle ondernemer en oprichter van o.a. Tango, Route Mobiel en online supermarkt Picnic. Als veelgevraagd spreker geeft hij presentaties  over ondernemerschap, markten, innovatie, nieuwe technologieen en daadkracht. Zijn inspirerende lezing zet aan tot actie, een lezing die loont!

Michiel Muller is een toonaangevende Nederlandse ondernemer, innovator, en spreker, bekend om zijn rol in de oprichting van meerdere succesvolle bedrijven, waaronder Tango, Route Mobiel, en Picnic. Zijn expertise ligt in het disruptief denken, het opzetten van klantgerichte bedrijfsmodellen, en het doorbreken van traditionele markten met innovatieve concepten. Muller's carrière als ondernemer is een inspirerend verhaal van visie, doorzettingsvermogen, en het vermogen om kansen te zien waar anderen obstakels zien.

Als spreker op een bijeenkomst of congres brengt Michiel Muller een schat aan kennis en ervaring mee. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst motiverend, gericht op het stimuleren van ondernemerschap, innovatie, en het belang van klantgerichtheid in het hedendaagse zakelijke landschap. Muller deelt graag zijn inzichten in hoe technologie en innovatief denken kunnen worden ingezet om traditionele industrieën te transformeren en nieuwe markten te creëren.

Het inhuren van Michiel Muller als spreker biedt deelnemers van een bijeenkomst of congres de unieke kans om te leren van een van de meest succesvolle ondernemers van Nederland. Zijn lezingen zijn verrijkt met persoonlijke anekdotes, lessen uit zijn eigen ondernemersreis, en praktische tips die direct toepasbaar zijn voor zowel startende als ervaren ondernemers. Muller's vermogen om zijn publiek te boeien en te inspireren maakt hem een ideale keuze voor evenementen die gericht zijn op innovatie, ondernemerschap, en business strategie.

De aanwezigheid van Michiel Muller kan een evenement verheffen door zijn diepgaande inzichten, inspirerende verhalen, en praktische adviezen over hoe te navigeren in de snel veranderende wereld van zaken doen. Zijn sessies zijn vaak een hoogtepunt voor deelnemers die op zoek zijn naar vernieuwing en groei in hun eigen ondernemingen of carrières.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Michiel Muller


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Michiel Muller.

Het verhaal van PICNIC met Michiel Muller: van START-UP naar internationaal bedrijf!

Michiel Muller: Humor als instrument voor succes

Keynote Michiel Muller over Picnic, de online supermarkt die gratis aan huis bezorgt met vriendelijke elektrische autootjes.

Michiel Muller spreekt

Informatie voor het inhuren van Michiel Muller


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Michiel Muller


Wie is Michiel Muller?

Michiel Muller is een gerenommeerde Nederlandse ondernemer en innovator, bekend om zijn baanbrekende bijdragen aan verschillende sectoren, waaronder retail, mobiliteit en technologie. Met een ondernemende geest die de status quo durft uit te dagen, heeft Muller meerdere succesvolle bedrijven opgericht en getransformeerd, waarmee hij de manier waarop consumenten toegang krijgen tot producten en diensten fundamenteel heeft veranderd.

Begin van Michiel's Ondernemersreis

Michiel Muller begon zijn carrière in de olie-industrie, maar zijn ware passie lag in het ondernemerschap. Zijn eerste grote succes kwam met de oprichting van Tango, een keten van onbemande tankstations die de Nederlandse brandstofmarkt radicaal transformeerde door lagere prijzen en verbeterde toegankelijkheid voor consumenten.

Doorbraak met Route Mobiel en Verdere Successen

Na het succes van Tango richtte Muller Route Mobiel op, een alternatief voor de traditionele wegenwacht, dat bekend stond om zijn efficiënte service en klantgerichtheid. Dit bevestigde Muller's reputatie als een disruptor die in staat is om gevestigde industrieën op te schudden.

Innovatie in de Retailsector met Picnic

Een van Muller's meest opmerkelijke ondernemingen is Picnic, de eerste 100% online supermarkt van Nederland. Picnic heeft de retailsector op zijn kop gezet met zijn milieuvriendelijke bezorgservice en focus op efficiëntie en klanttevredenheid. Dit concept heeft niet alleen de manier veranderd waarop mensen boodschappen doen, maar ook de standaard gezet voor innovatie in de e-commerce.

Michiel Muller als Inspirator en Spreker

Naast zijn ondernemersactiviteiten is Michiel Muller een veelgevraagd spreker en mentor voor startende ondernemers. Zijn lezingen en workshops zijn rijk aan inzichten uit de praktijk en bieden waardevolle lessen over innovatie, het overwinnen van tegenslagen en het bouwen van succesvolle bedrijven.

Michiel's Bijdrage aan de Ondernemersgemeenschap

Michiel Muller is niet alleen een succesvol ondernemer, maar ook een inspiratiebron voor velen in de zakelijke wereld. Zijn vermogen om traditionele bedrijfsmodellen te heroverwegen en te innoveren heeft hem talloze onderscheidingen en erkenningen opgeleverd. Zijn werk stimuleert een nieuwe generatie ondernemers om groot te dromen en grenzen te verleggen.

Michiel Muller Vandaag

Vandaag de dag blijft Michiel Muller actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsconcepten en het ondersteunen van startups. Zijn voortdurende zoektocht naar innovatie en zijn toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen maken hem tot een toonaangevende figuur in de Nederlandse en internationale zakenwereld. Met een onuitputtelijke drive om te innoveren en te verbeteren, is Michiel Muller een ware pionier in de wereld van het ondernemerschap.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Michiel Muller?


Michiel Muller spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Michiel Muller ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Succesvol ondernemen
  • Innovatie
  • Durven investeren
  • Businessmodellen in een veranderende wereld
  • Openbreken van markten

Naast een aantal standaard lezingen, kan Michiel Muller ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Michiel Muller dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Annemarie Mars

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Ben van der Burg

Spreker, presentator, dagvoorzitter, interviewer, panellid, gespreksleider

Bekijk alle sprekers

Contact met Michiel Muller?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Michiel Muller? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Michiel Muller is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Michiel Muller bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Michiel Muller?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl