Bjorn Kuipers

Spreker

Prijsindicatie lezing

Bjorn Kuipers sprekers tarief

€ 5.000,- - € 7.500,-

Bjorn Kuipers is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Bjorn Kuipers inhuren als spreker

Björn Kuipers als spreker is een boeiende en inspirerende keuze voor evenementen, bijeenkomsten en conferenties. Als ervaren voetbalscheidsrechter en succesvolle ondernemer heeft hij waardevolle inzichten te delen op verschillende gebieden, waaronder leiderschap, teamwork, stressmanagement en het omgaan met druk. Hier zijn enkele punten die hij als spreker zou kunnen benadrukken:

Leiderschap op het veld - Kuipers heeft talloze wedstrijden geleid op het hoogste niveau van het professionele voetbal, waarbij hij in situaties met intense druk en emotie moest navigeren. Hij kan spreken over het belang van leiderschap, besluitvaardigheid en zelfvertrouwen in dergelijke omstandigheden.

Teamwork en communicatie - Als scheidsrechter is effectieve communicatie met spelers, coaches en andere officials cruciaal. Kuipers kan inzicht geven in hoe hij succesvol heeft samengewerkt met verschillende belanghebbenden op het voetbalveld en hoe deze principes kunnen worden toegepast in zakelijke contexten.

Stressbeheersing en presteren onder druk - Het leiden van belangrijke voetbalwedstrijden vereist een hoog niveau van stressbestendigheid. Kuipers kan praten over technieken en strategieën die hij heeft gebruikt om zijn kalmte te bewaren en op zijn best te presteren in spannende situaties.

Ondernemerschap - Als mede-eigenaar van supermarkten heeft Kuipers ervaring in het zakendoen buiten het voetbalveld. Hij kan inzicht verschaffen in ondernemerschap, risicobeheer en het vinden van balans tussen sport en bedrijfsleven.

Volharding en motivatie - Kuipers heeft obstakels en uitdagingen in zijn carrière als scheidsrechter overwonnen, zoals zijn vroege terugkeer van het WK in 2014. Hij kan spreken over het belang van volharding, motivatie en het omgaan met tegenslagen.

Al met al kan Björn Kuipers als spreker waardevolle lessen en inspirerende verhalen delen, die zowel relevant zijn voor de sportwereld als voor het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling. Zijn ervaring en expertise maken hem een aantrekkelijke keuze voor evenementen die streven naar het overbrengen van belangrijke levens- en zakelijke lessen.

 

Bjorn Kuipers spreekt

Informatie voor het inhuren van Bjorn Kuipers


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Bjorn Kuipers


Björn Kuipers werd op 28 maart 1973 geboren in Oldenzaal en heeft een carrière als voetbalscheidsrechter en ondernemer opgebouwd. Hij heeft zijn opleiding gevolgd in bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn vader was zowel een enthousiaste amateur-scheidsrechter als eigenaar van een supermarkt, en Björn Kuipers volgde in de voetsporen van beide carrières.

Als een doorgewinterde scheidsrechter heeft Kuipers veel ervaring opgedaan en fluit hij wedstrijden in zowel de Eredivisie als in verschillende Europese competities. Vorig jaar had hij de eer om de Champions League-finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid te leiden.

Zijn carrière als scheidsrechter begon serieus toen hij de kans kreeg om wedstrijden te fluiten in het Nederlandse professionele voetbal. Van daaruit maakte hij snel de overstap naar internationale wedstrijden, waaronder die in de Europa League en de Champions League. In 2014 werd Kuipers, als enige Nederlandse scheidsrechter op het WK in Brazilië, geselecteerd om drie wedstrijden te fluiten, maar hij moest eerder naar huis vanwege de sterke prestaties van het Nederlandse nationale team.

Naast zijn succesvolle carrière als scheidsrechter is Björn Kuipers mede-eigenaar van meerdere supermarkten in zijn geboorteplaats Oldenzaal. Hij runt deze zaken samen met zijn vrouw en zijn vader.

Als ervaren scheidsrechter en ondernemer maakt Björn Kuipers een diepe indruk wanneer hij op het podium staat. Hij deelt zijn inzichten over stressbestendigheid, presteren onder immense druk en volharding in het licht van tegenstand.

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Bjorn Kuipers?


Bjorn Kuipers spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Bjorn ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Topsport
  • Ondernemerschap
  • Leiden van een team
  • Samenwerken
  • Paralellen tussen topsport en ondernemen

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Thijs Launspach

Spreker, Dagvoorzitter, Presentator

Meer informatie over spreker Guido Thys

Spreker - Dagvoorzitter

Bekijk alle sprekers

Contact met Bjorn Kuipers?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Bjorn Kuipers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Bjorn Kuipers is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Bjorn Kuipers bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Bjorn Kuipers?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl