Arnon Barnes

Prijsindicatie lezing

Arnon Barnes sprekers tarief

Op aanvraag

Arnon Barnes is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Arnon Barnes inhuren als spreker

Arnon Barnes, internationaal spreker, Peak Performance Trainer en Business Mentor, leert ondernemers de mentaliteit van een winnaar. Hij zal - door eigen ervaring en kennis - er alles aan doen om u de ondernemer te laten zijn die u moet zijn, en ervoor zorgen dat elk aspect van uw leven beter wordt.

Bij Arnon draait alles om resultaten, bedrijfsstrategieën en tactieken, maar vooral om jou. Arnon geeft je onvoorwaardelijke en onbetwistbare ondersteuning en directe, eerlijke feedback. Hij haalt je uit je comfortzone en vertelt je wat je moet horen, niet wat je wilt horen. Hij verwacht een hoge inzet en een ‘whatever i takes’-mentaliteit van zijn cliënten. Hij zal je laten zien wat je nog niet ziet, waardoor je krachtig, hoopvol en klaar voor actie blijft!

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Arnon Barnes


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Arnon Barnes.

Arnon Barnes spreekt

Informatie voor het inhuren van Arnon Barnes


In te huren als

  • Spreker
  • Coach

Talen

  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Arnon Barnes


Arnon Barnes groeide op in Johannesburg, Zuid-Afrika en uiteindelijk besloot het gezin naar Israël te verhuizen. De vader van Arnon koos er echter voor om achter te blijven in Zuid-Afrika. Ze hadden geen familie of vrienden in Israël om op terug te vallen en spraken de taal niet. Arnon verliet de school om zijn moeder te helpen de huur te betalen en voor zijn jongere zusje en broertje te zorgen.

Arnon voltooide met succes zijn dienstplicht van 3 jaar in de IDF (Israeli Defence Force) op 22-jarige leeftijd, waar hij veel belangrijke lessen leerde, waaronder discipline, teamwerk en de kracht van focus. Nadat hij zijn dienst had beëindigd, verhuisde hij naar Canada om te gaan werken in de verkoop voor een netwerkmarketingbedrijf. In de detailhandel heeft hij veel ervaring opgedaan in de omgang met mensen door leiding te geven aan verkoopteams en operaties.

Kort daarna verhuisde Arnon naar Londen, waar hij zijn eigen retailbedrijf begon op te bouwen. Hij reisde naar veel interessante plaatsen over de hele wereld en op 28-jarige leeftijd verkocht hij zijn in het VK gevestigde bedrijf en begon hij strategisch te investeren in onroerend goed. Zijn natuurlijke talent voor het creëren van relaties, strategisch denken en onderhandelen kwam erg goed van pas toen hij zich in bedrijven, landen en industrieën waagde. Zijn vermogen om sterke partnerschappen op te bouwen, mensen te motiveren en te inspireren, heeft hem in staat gesteld succesvol te zijn in verschillende zakelijke arena's zoals detailhandel, toerisme, horeca en onroerend goed.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Arnon Barnes?


Arnon Barnes spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Arnon ontwikkelt ook lezingen op maat.

Onderwerpen van de lezingen

  • Ondernemerschap
  • Communicatie
  • Motivatie en Inspiratie
  • Samenwerken en teambuilding
  • Succes en talent

Naast een aantal standaard lezingen, kan Arnon ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Arnon dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Edith Bosch

Spreker, trainer, coach

Meer informatie over spreker Jan Jonker

Spreker

Bekijk alle sprekers

Contact met Arnon Barnes?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Arnon Barnes? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Arnon Barnes is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Arnon Barnes bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Arnon Barnes?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl