Prijsindicatie lezing

Anje Marijcke van Boxtel sprekers tarief

Op aanvraag

Anje Marijcke van Boxtel is beschikbaar voor

LezingLezing op maat

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Anje Marijcke van Boxtel voor uw evenement op te vragen.

Anje Marijcke van Boxtel inhuren als spreker

 

Anje-Marijcke van Boxtel is een organisatiepsycholoog die wereldwijd werkt als een autoriteit op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Ze zet zich in om leiders en teams te ondersteunen bij het vergroten van hun positieve impact en prestaties, zowel in het bedrijfsleven als in de topsport. Hoewel haar focus voornamelijk in het bedrijfsleven ligt, maakt ze ook graag uitstapjes naar de wereld van de topsport, omdat ze gelooft dat de praktijk van leiderschap in beide domeinen verrassend veel overeenkomsten vertoont. Ze heeft twee boeken op haar naam staan: 'Goud, potentieelontwikkeling voor mensen en de organisaties waar zij werken' en 'A Sea Change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018', waarvan de laatste is geïllustreerd met foto's van Oswald Schwirtz.

Haar kernactiviteit is het begeleiden van organisaties om het beste uit hun medewerkers te halen en het begeleiden van individuen om het beste uit zichzelf te halen. Ze zet zich gepassioneerd in om de nieuwste wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische toepassingen voor leiders, teams en organisaties. Ze gelooft dat in een snel veranderende wereld (een VUCA-wereld) de nadruk ligt op leren en groeien in plaats van ego en weten.

 

Anje Marijcke van Boxtel spreekt

Informatie voor het inhuren van Anje Marijcke van Boxtel


In te huren als

  • Spreker
  • Coach

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Anje Marijcke van Boxtel


Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Anje Marijcke van Boxtel?


Anje Marijcke van Boxtel spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Anje Marijcke ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Samenwerken
  • Mindset
  • Sport

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Anje Marijcke van Boxtel?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Anje Marijcke van Boxtel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Anje Marijcke van Boxtel is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Anje Marijcke van Boxtel bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Anje Marijcke van Boxtel?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.