Bas Nijhuis

Spreker

Prijsindicatie lezing

Bas Nijhuis sprekers tarief

Op aanvraag

Bas Nijhuis is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Bas Nijhuis inhuren als spreker

Bas Nijhuis, een naam die synoniem staat voor grensverleggend leiderschap zowel op als buiten het voetbalveld. Als internationaal scheidsrechter en gedreven ondernemer heeft hij zijn leven gewijd aan het perfectioneren van zijn ambacht en het delen van zijn waardevolle inzichten met anderen.

Geboren en getogen in het bruisende Enschede, ontwikkelde Bas Nijhuis al op jonge leeftijd een passie voor voetbal en rechtvaardigheid. Op slechts vijftienjarige leeftijd betrad hij het veld als arbiter en sindsdien heeft hij nooit meer achterom gekeken. Zijn vastberadenheid en toewijding hebben hem geleid tot het hoogste niveau van de scheidsrechterswereld, waar hij niet alleen bekend staat om zijn scherpe besluitvorming, maar ook om zijn ongeëvenaarde communicatieve vaardigheden en leiderschap.

In zijn inspirerende lezingen belicht Bas Nijhuis thema's die zowel in de zakenwereld als in de sport van cruciaal belang zijn: samenwerking, vertrouwen, leiderschap, mensenkennis en interculturele communicatie. Met levendige anekdotes uit zijn carrière als top-scheidsrechter neemt hij zijn publiek mee op een boeiende reis door de complexe wereld van het professionele voetbal, waarin hij de parallellen trekt naar het bedrijfsleven en het dagelijks leven.

Nijhuis' spreekstijl is doordrenkt van enthousiasme en humor, waardoor zijn lezingen niet alleen informatief maar ook uiterst vermakelijk zijn. Hij schuwt geen enkel onderwerp en deelt openhartig zijn ervaringen, uitdagingen en triomfen, waardoor zijn publiek wordt geïnspireerd om het beste uit henzelf te halen, ongeacht de omstandigheden.

Of het nu gaat om het nemen van cruciale beslissingen onder druk, het opbouwen van een sterke teamcultuur of het omarmen van diversiteit en inclusie, Bas Nijhuis biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die iedereen kunnen helpen hun potentieel te realiseren en hun doelen te bereiken.

Kortom, een lezing van Bas Nijhuis is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een ware eye-opener die je uitdaagt om anders te denken, moedig te handelen en bovenal te streven naar uitmuntendheid, zowel op het veld als daarbuiten.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Bas Nijhuis


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Bas Nijhuis.

Hoe Bas Nijhuis op geniale wijze afrekent met haatberichten op social media | VANDAAG INSIDE

Bas Nijhuis spreekt

Informatie voor het inhuren van Bas Nijhuis


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Bas Nijhuis


Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Bas Nijhuis?


Bas Nijhuis spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Bas Nijhuis ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Samenwerking
  • Teambuilding
  • Leiderschap
  • Vertrouwen
  • Mensenkennis
  • Interculturele communicatie

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle sprekers

Contact met Bas Nijhuis?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Bas Nijhuis? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Bas Nijhuis is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Bas Nijhuis bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Bas Nijhuis?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl