Arno Folkerts

Spreker, dagvoorzitter

Prijsindicatie lezing

Arno Folkerts sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Arno Folkerts is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Arno Folkerts inhuren als spreker

Arno Folkerts is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Vol passie spreekt hij over thema's als verandering, samenwerking en wendbaarheid. Hij maakt de unieke combinatie van humor en neurowetenschappenlijke inzichten. 

Arno Folkerts is een man van de praktijk. Een man die met kennis en gevoel voor humor verandering en samenwerking concreet weet te maken. Dit op zowel strategisch als tactisch niveau. 

Hij weet als geen ander hoe mensen omgaan met verandering en hoe ons brein hierop reageert. Maar ook hoe kun je nou dat deel van het brein aanspreken om de verandering daadwerkelijk in gang te zetten? 

Verder is Arno expert op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap, sales, verandermanagement en persoonlijke ontwikkelingen!

In zijn keynote 'de Verandering' geeft Arno antwoordt op de vraag: Hoe kunnen we in een veranderende tijd de cultuur zo aanpassen dat het een middel wordt om een nieuwe structuur te omarmen? Onderwerpen die in deze keynote terugkomen zijn samenwerking, leiderschap, communicatie, kwetsbaarheid, commitment en autenticiteit. Allemaal op een leuke humoristisch neurowetenschappenlijke manier onderbouwd. 

In zijn keynote 'Leiders van NU' zoomt hij verder in op het empatisch leiderschap als spreker. Hoe kunnen we een cultuur positief beinvloeden en zo de mensen in de organisatie sterk verbinden? 

Arno Folkerts is ook te boeken voor jullie evenement in combinatie met Paul Smit.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Arno Folkerts


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Arno Folkerts.

Arno Folkerts spreekt

Informatie voor het inhuren van Arno Folkerts


In te huren als

 • Spreker

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Arno Folkerts


Na een carrière waarbij spreker Arno Folkerts internationaal actief was werd hij algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Tijdens een turbulente tijd wist Arno een “old school” automobielbedrijf naar een moderne en gerenommeerde autogroep te transformeren ondanks de vele obstakels in de weg. Na enkele jaren sterke groei kwam het bedrijf in 2016 in een enorme crisis terecht. Doelen werden gemist, klanten waren ontevreden, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne en duidelijke aanpak wist spreker Arno Folkerts het bedrijf weer naar de Nederlandse top te brengen waardoor ze in 2019 werden verkozen tot ‘Audi Dealer van het Jaar’.

Hetzelfde jaar werd het ook voor Arno tijd om het roer om te gooien. Hij besloot zijn carrière voort te zetten als spreker, trainer en adviseur in verandermanagement. Met zijn ervaring en kennis weet spreker Arno Folkerts bedrijven in verscheidene branches te begeleiden met verandering. Met inzichten uit de neurowetenschap weet hij cultuurverbetering vanuit een uniek perspectief te belichten. Dit doet hij als coach, adviseur en met name als spreker.

Spreker Arno Folkerts weet thema’s als verandering, beïnvloeding, samenwerking en de (on)mogelijkheden en kansen van het menselijk brein met humor en inspirerende energie te brengen. Zo krijgt het publiek nieuwe inzichten als het gaat om betere samenwerking, cultuurverbetering en innovatie. Aangezien verandering nu eenmaal krachtiger ingezet wordt uit passie, zitten zijn presentaties vol humor, nadenkertjes, zelfspot en verassingen. Door middel van veel visuele middelen weet hij ieder onderwerp perfect en gemakkelijk met het publiek te delen.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Arno Folkerts?


Arno Folkerts spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Arno Folkerts ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Hoe zorg je voor synergie bij samenwerking?
 • Hoe kunnen we de cultuur positief beinvloeden?
 • Hoe kunnen we juist gebruik maken van diversiteit?
 • Hoe zorgen we voor de juiste verbinding?
 • Hoe kom je tot een optimale klantbeleving?
 • Hoe zorg je voor een grotere wendbaarheid?
 • Hoe neemt het vertrouwen toe tussen mensen?
 • Hoe werkt beinvloeding van ons brein?
 • Welke communicatie werkt het beste voor ons brein?
 • Hoe geef je op de juiste wijzen ruimte aan innovatie?
 • Welke principes werken het beste bij verandering?
 • Hoe kunnen we functioneren vanuit flow?
 • Wat maakt dat mensen verandering zo lastig vinden?

Naast een aantal standaard lezingen, kan Arno Folkerts ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Arno Folkerts dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Anita Witzier

Spreker, dagvoorzitter, presentatrice

Meer informatie over spreker Maik de Boer

Spreker - presentator

Bekijk alle sprekers

Contact met Arno Folkerts?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Arno Folkerts? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Arno Folkerts is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Arno Folkerts bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Arno Folkerts?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl