Top 10 meest inspirerende sprekers!

Het is dodelijk voor elk event, een spreker die 30 minuten het podium krijgt en een oersaai verhaal vertelt.

10 sprekers die u gehoord moet hebben

Het is dodelijk voor elk event, een spreker die 30 minuten het podium krijgt en een oersaai verhaal vertelt.


U wilt het publiek uitdagen, verrassen, in spanning laten zitten. Verras uw gasten met sprekers die inspireren. Wij hebben de 10 meest inspirerende sprekers voor u geselecteerd.

1. Herman Pleij

Herman Pleij is emeritus hoogleraar, auteur en als spreker geeft hij lezingen over cultuurhistorische onderwerpen. Hij staat bekend om zijn geheel eigen kijk op de hedendaagse samenleving. Naast zijn vele publicaties is hij een veel gevraagd gast bij tv-programma’s zoals De Wereld Draait Door.

Meer over Herman Pleij Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

2. Maarten van der Weijden

Hij heeft een succesvolle zwemcarrière achter de rug met als hoogtepunt; Olympisch kampioen open water zwemmen. Maarten weet als geen ander hoe om te gaan met tegenslagen. De confrontatie met de ziekte leukemie wierp Maarten in een lastig gevecht, maar hij wist gelukkig te herstellen. Maarten van der Weijden weet mensen te inspireren met zijn ervaringen.

Meer over Maarten van der Weijden Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

3. Erik Scherder

Laat je hersenen dansen, buigen, rekken en strekken. Erik Scherder betoogt dat het van essentieel belang is de menselijke geest te (blijven) bewegen. Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie en verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, weet de meest gevarieerde doelgroepen te boeien met zijn lezingen.

Meer over Erik Scherder Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

4. Ruud Veltenaar

Hij is niet de zoveelste trendwatcher. Ruud Veltenaar inspireert de zaal met zijn eigen anekdotes als ondernemer en leider bij McKinsey, Wegener en Planet Internet. Veltenaar vertelt energiek over ontwrichtende veranderingen en laat het publiek in actie komen.

Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

5. Maria Genova

Ze is een ervaren spreker met aanstekelijk enthousiasme. As digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de H@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven. Op dit moment is ze een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging.

Meer over Maria Genova Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

6. Michiel Muller

Michiel Muller schudt elke zaal wakker. Hij wil vastgeroeste patronen doorbreken, dat doet hij dagelijks in zijn werk. Als ondernemer staat Muller aan de basis van Tango, Route Mobiel en Picnic. Met praktische voorbeelden laat hij zien dat verandering heel klein kan beginnen.

Meer over Michiel Muller Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

7. Floris van Bommel

Creativiteit, daar draait het om bij Floris van Bommel. Hij is het creatief brein van schoenfabriek Van Bommel. Floris van Bommel neemt het publiek mee in zijn creatieve proces als hij een schoen ontwerpt. Out-of-the-box denken werkt in de dagelijkse praktijk.

Meer over Floris van Bommel Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

9. Bas Nijhuis

Hij is één van de topscheidsrechters van Nederland en in 2011 floot hij ook in de Champions League. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer en bezit hij twee bakkerijen. Tijdens zijn presentatie zal hij zien hoe lastig zijn vak van scheidsrechter is. ‘Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd’ is zijn slogan.

Meer over Bas Nijhuis Informeer naar beschikbaarheid & prijzen