Prijsindicatie lezing

Maarten van der Weijden sprekers tarief

0 results

Maarten van der Weijden is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Maarten van der Weijden voor uw evenement op te vragen.

Maarten van der Weijden inhuren als spreker

Maarten van der Weijden is een toegankelijke en fantastische spreker. Als voormalig Olympisch kampioen en wereldkampioen openwaterzwemmen weet Maarten als geen ander hoe hij zijn publiek boeit en in beweging krijgt.

Voor Maarten hangen geluk en passie samen met het stellen van doelen en deze doelen ook echt weten te bereiken. Dit kan alleen als je weet wie je bent, waar je vandaan komt en wat je belangrijk vindt in het leven.

Mede door zijn sportcarriere, levenservaring en persoonlijke verhalen inspireert Maarten van der Weijden anderen om anders naar de wereld te kijken en het beste uit jezelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met voorbeelden uit de sport en het bedrijfsleven weet Maarten elk thema bereikbaar en begrijpelijk te maken. Een pakkend verhaal dat iedereen raakt!

Videos

Video fragmenten

Inspirerende video's van Maarten van der Weijden


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Maarten van der Weijden.

Lezing tijdens WK Para-cycling Emmen 2019

Het ondernemerscollege: Wat moet je doen als harder werken geen zin meer heeft?

Maarten van der Weijden spreekt

Informatie voor het inhuren van Maarten van der Weijden


In te huren als

 • Geen resulaten

Talen

 • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Maarten van der Weijden


Maarten van der Weijden (geboren op 31 maart 1981 te Alkmaar) is voormalig zwemmer, Olympisch- en Wereldkampioen, auteur en een succesvol spreker.

Als klein kind zette Maarten parcours voor zichzelf uit waarbij hij voortdurend probeerde zijn eigen tijden te verbeteren. Het besef dat je beter wordt zodra je er meer tijd in investeert, kwam goed van pas toen hij op zijn achtste serieuzer begon te zwemmen en records begon te verbreken.

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in 1998 won hij zijn allereerste gouden medaille op de 1.500 meter.

In 2001 kreeg Maarten, na vreemde klachten, de diagnose kanker (acute lymfatische leukemie) en had hij een periode weinig controle op zijn eigen leven. Hij verbleef ruim een half jaar in het ziekenhuis. Maarten was afhankelijk van de medische wereld of hij beter zou worden. Door een goede behandeling had hij het geluk te herstellen en pakte hij na ruim twee jaar het zwemmen weer op.

Door hard te trainen en goed na te denken over zijn kansen, werd Maarten steeds beter en behaalde hij in 2008 goud op de Olympische Spelen in Beijing (open water zwemmen, 10km). Al snel realiseerde Maarten zich dat hij het hoogst haalbare in de sport bereikt had en ging hij op zoek naar nieuwe doelen waarbij hij zichzelf kon verbeteren.

Van der Weijden maakte op 16 december 2008 bekend te stoppen met zwemmen. Tijdens het sportgala, waar hij is uitgeroepen tot Sportman van het Jaar 2008, gaf hij een speech “Nu ik heb kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is na kanker, is de cirkel rond”.

Hij schreef zijn eigen biografie ‘Beter’, waar meer dan 50.000 exemplaren van zijn verkocht, en heeft hij tussen 2010 en 2015 een goedlopende financiële carrière bij Unilever gehad.

Momenteel is Maarten zelfstandig ondernemer waarbij zijn focus ligt op bedrijfsleven, gezondheidszorg en sport en hij de verbinding legt tussen deze drie pijlers.

Maarten van der Weijden als spreker

Maarten van der Weijden laat tijdens zijn lezing het publiek over hun eigen kansen en mogelijkheden na denken en hen aan te sporen om zichzelf te verbeteren. Door zijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven legt hij een duidelijke link tussen bedrijfsleven en sport en met de omgang van tegenslagen, een puur verhaal!

Tekst: Het Sprekersbureau | (c) All rights reserved.

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Maarten van der Weijden?


Maarten van der Weijden spreekt over verschillende onderwerpen en thema's. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Maarten ontwikkelt ook lezingen op maat.

Overzicht onderwerpen en thema's:

 • Doelen stellen en bereiken
 • Vallen en opstaan
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Waardevolle levenslessen
 • Passie en ambitie
 • Grenzen verleggen
 • Omgaan met tegenslagen
 • Innovatie

Lezing volledig op maat

In overleg met Maarten van der Weijden past hij zijn lezingen aan op uw publiek of het specifieke thema van uw bijeenkomst. Vertelt u Maarten vooral de boodschap die u wilt overbrengen en hij maakt, indien mogelijk, voor u een lezing op maat.

Aanbevelingen

Enthousiaste reacties over spreker Maarten van der Weijden

Maarten was ruim op tijd aanwezig voor onze Nieuwjaarsbijeenkomst. Een bijzonder mooie presentatie over kansen zien, benutten en vooral doorgaan. Voor al Maarten zijn verhaal werd als zeer inspirerend ervaren. De feedback van onze klanten heeft ons alleen nog maar meer enthousiaster gemaakt. Kortom: niets dan lof.

Rabobank Zuid-Limburg West

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Maarten van der Weijden

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Maarten van der Weijden


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Maarten van der Weijden? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Overzicht boeken

Boek geschreven door Maarten van der Weijden


 • Beter

Bekijk boeken Maarten van der Weijden

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Maarten van der Weijden?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Maarten van der Weijden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Maarten van der Weijden is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Maarten van der Weijden bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Maarten van der Weijden?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.