Prijsindicatie lezing

Marc Lammers sprekers tarief

0 results

Marc Lammers is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Marc Lammers voor uw evenement op te vragen.

Marc Lammers inhuren als spreker

Marc Lammers is voormalig bondscoach van het Nederlandse dames hockey, auteur van drie boeken en veel gevraagd spreker. Zijn lezingen zijn interactief, vernieuwend en hij maakt een link tussen sport en het bedrijfsleven.

Videos

Video fragmenten

Inspirerende video's van Marc Lammers


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Marc Lammers.

Marc Lammers spreekt

Informatie voor het inhuren van Marc Lammers


In te huren als

 • Geen resulaten

Talen

 • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Marc Lammers


Marc Lammers, geboren op 15 maart 1969 in Oss, is hockeycoach en voormalig hockeyer. Hij heeft samen met zijn vrouw Karin Lammers twee kinderen.

Hoewel Marc Lamers vijf interlands speelde voor het Nederlandse herenhockeyteam, is hij beter bekend als coach. In deze hoedanigheid was hij acht jaar lang bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam en bereidde hij hun voor op meer dan 280 interlands. Ook behaalde hij met het team de zilveren medaille tijdens de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking.

Voordien coachte Marc het Spaanse dameshockeyteam en bracht het van de twintigste naar de vierde plaats op de wereldranglijst tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney. Van daaruit ging Marc Lammers het Belgische nationale herenteam coachen. Zijn inspanningen zorgden ervoor dat het team als eerste eindigde in de Hockey World League in 2012 en een zilveren medaille won op het EK in 2013.

Marc Lammers bracht als coach innovatie in het hockeyspel door het introduceren van veel moderne technieken. Voorbeelden hiervan zijn de videobril, de videolaptop, hartslagmeters, analysesoftware, nieuwe hockeysticks en de cooling down vesten.

In 2014 besluit Marc Lammers om persoonlijke reden per direct te stoppen als hockeycoach maar ook als coach van het Belgische hockeymannen team. Zijn afscheid betekende echter niet het einde van zijn carrière. Zo wordt Marc in 2017 gevraagd als coach van het Nuon Solar Team van de TU Delft.

Marc Lammers is ook een ervaren schrijven en auteur van verschillende boeken waaronder “FLOW van goed naar Goud”, “Yes! Een Crises” en “Coachen doe je samen”.

Marc zijn vrouw Karin is tegenwoordig ook nadrukkelijk aanwezig. Ze is in 2013 gestart met een landelijke stichting “Met je Hart” die zich richt op regionale projecten voor ouderen.

Uitspraken van Marc Lammers

Marc Lammers staat vooral bekend om zijn innovatieve manier van denken en zijn pakkende uitspraken. “Focus je op het eindresultaat niet op de smoesjes, je speelt niet tegen de omstandigheden maar tegen de concurrent”, ”Iedereen heeft een talent, selecteer de mensen op hun talent” en “Waar een crisis is, is een kans” is misschien wel de meest bekende.

Waarom Marc Lammers boeken voor een lezing?

 • Marc heeft een duidelijke visie op coaching en draagt die via zijn vernieuwende en interactieve presentatie over op zijn publiek.
 • Hij geeft inzicht wat bedrijven kunnen leren van (top)sport.

 

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Marc Lammers?


Marc Lammers spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Marc Lammers ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Innovatie in topsport en bedrijfsleven
 • Leiderschap
 • Samenwerking, coachen doe je samen
 • Verleggen van grenzen
 • Niet veranderen is stilstaan
 • Ambitie
 • Communicatie

Naast een aantal standaard lezingen, kan Marc Lammers ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Marc Lammers dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Marc Lammers

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Marc Lammers


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Marc Lammers? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Marc Lammers

Marc Lammers denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Overzicht boeken

Boeken geschreven door Marc Lammers


Inmiddels heeft Marc Lammers al meerdere boeken uitgegeven. De meest bekende titels zijn:

 • Yes! Een crisis – Top coaches
 • Coachen doe je samen – Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus
 • FLOW – van goed naar goud – Je team in een flow

Bekijk boeken Marc Lammers

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Marc Lammers?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Marc Lammers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Marc Lammers is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Marc Lammers bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Marc Lammers?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.