Sprekers, lezingen en presentaties over het onderwerp Big Data

Big Data is een veelbesproken onderwerp (op dit moment). De wereld staat vol met ongebruikte gegevens die wachten om ontdekt en verwerkt te worden. Maar hoe kunnen wij slim gebruik maken van deze grote hoeveelheden data.

Bij Het Sprekersbureau hebben wij een aantal sprekers die gespecialiseerd zijn in het onderwerp Big Data. Deze sprekers weten hoe je deze gegevens moet verzamelen, sorteren en interpreteren om inzichten te kunnen bieden voor organisaties zoals bedrijven, overheden, onderwijs, etc. Met hun (door hun) expertise kunnen ze trends signaleren voordat ze plaatsvinden en verbindingen maken die mensen nooit alleen zouden kunnen (zien) maken.

Tijdens hun lezingen geven de verschillende sprekers inzicht in de toepassingen van Big Data, welke invloed Big Data heeft op onze maatschappij, hoe het zit met de privacy, welke risico's er kleven aan Big Data en hoe Big Data uw organisatie kan helpen haar doelstellingen te behalen.

Uiteindelijk is het doel gegevens om te zetten in informatie en informatie in inzicht. Dit moet het publiek tijdens de presentatie tot nadenken zetten over Big Data.

Bekijk alle onderwerpen

Danny Mekic'

Spreker - dagvoorzitter

Bekend geworden als ondernemer en professional op het gebied van internet, technologie en ondernemerschap.

Meer over deze spreker

Richard van Hooijdonk

Spreker

Trendwatcher en topspreker Richard van Hooijdonk oogst bewondering met zijn lezingen over de toekomst.

Meer over deze spreker

Steven van Belleghem

Spreker

Steven is marketingprofessor en veelgevraagd spreker op gebied van digitale trends, strategieën en inzichten voor bedrijven.

Meer over deze spreker

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste spreker?

Bel ons / e-mail ons / beschikbaarheid en prijs opvragen voor uw volgende evenement.

Contact Het Sprekersbureau
Bel ons: 085 - 130 2248
E-mail ons: info@hetsprekersbureau.nl