Prijsindicatie lezing

Vicent Everts sprekers tarief

0 results

Vicent Everts is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Vicent Everts voor uw evenement op te vragen.

Vicent Everts inhuren als spreker

Vicent Everts spreekt

Informatie voor het inhuren van Vincent Everts


In te huren als

  • Geen resulaten

Talen

  • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Vincent Everts


Vincent Everts is een serial entrepreneur, trendwatcher en volgens Management Team een van de top 10 sprekers van Nederland rond innovatie. Vincent is gepassioneerd over technologische ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de bedrijven, instellingen en overheden. Naast een wekelijks radioprogramma op New Business Radio en een wekelijks TV programma Ztoday op RTLZ, schuift Vincent regelmatig aan als deskundige bij BNR Nieuwsradio en maakt hij 500 video's per jaar over gadgets, ondernemers en alles rondom elektrisch rijden en energie transformatie. Vincent geeft graag een dynamische presentatie die hij aanpast aan het thema van het evenement in relatie tot de grote ICT trends, zoals mobile first, social media in business, Fintech en big data toepassingen. Vincent is gefascineerd door de snelle ontwikkelingen in veilig zaken doen op internet.

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Vicent Everts?


... spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? ... ontwikkelt ook lezingen op maat.

Inzetbaarheid: Inzetbaarheid Dagvoorzitter Debatleider Interviewer Spreker Presentator

Informeer naar Vincent Everts

Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Vincent Everts? Gebruik het onderstaande formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Vincent Everts

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Neem contact op met Vincent Everts

Vicent Everts denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Vicent Everts?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Vicent Everts? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Vicent Everts is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Vicent Everts bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Vincent Everts boeken als trendwatcher en spreker

Hoe huur je Vincent Everts in voor een lezing

Neem contact op met Het Sprekersbureau om vandaag vrijblijvend te informeren naar Vincent Everts voor uw evenement. Bel gewoon met een medewerker van Het Sprekersbureau op 085 130 2248 of stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl voor meer informatie.

** We nemen geen verzoeken om niet-commercieel persoonlijk contact met de spreker of verzoek om handtekening, fanmail of verjaardagsberichten in behandeling.

Meer weten of een lezing boeken van Vicent Everts?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.