Job van den Berg

Spreker

Prijsindicatie lezing

Job van den Berg sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Job van den Berg is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Job van den Berg inhuren als spreker

Job van den Berg is een dynamische spreker en expert op het gebied van digitalisering, data en kunstmatige intelligentie (AI). Zijn lezingen en workshops zijn praktisch, energiek en doordrenkt met een gevoel van urgentie. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl en The Automation Group, deelt Job zijn diepgaande kennis en ervaring om bedrijven toekomstbestendig te maken door middel van innovatie.

Met jarenlange ervaring als spreker, trainer en data-expert voor grote organisaties zoals DPG Media, Bluefield en Kantar, weet Job zijn publiek te boeien met talloze voorbeelden van hoe data en AI effectief ingezet kunnen worden. Hij richt zich op het begrijpelijk en praktisch maken van complexe technologieën, zodat bedrijven direct aan de slag kunnen met de inzichten die hij biedt.

Job van den Berg geeft lezingen over verschillende actuele onderwerpen, waaronder:

Digitalisering en Innovatie: Hoe bedrijven kunnen innoveren om relevant te blijven in een snel veranderende digitale wereld.

Data en AI: De praktische toepassingen van data en AI, en hoe deze technologieën bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en automatiseren.

Toekomstbestendigheid: Strategieën om bedrijven toekomstbestendig te maken door middel van technologische innovatie.

Urgentie van AI: Het belang van snel handelen en het benutten van de kansen die AI biedt, met concrete voorbeelden uit zijn eigen ervaring.

Job is ook presentator van de AI-serie AI at Work, waar hij bedrijven interviewt over hun gebruik van AI. Daarnaast is hij co-auteur van de boeken Handboek AI Strategie en Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en praktische kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van technologie en bedrijfsvoering.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Job van den Berg


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Job van den Berg.

Job van den Berg spreekt

Informatie voor het inhuren van Job van den Berg


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Job van den Berg


Job van den Berg is een gerenommeerde technologie-kenner en data-expert, gespecialiseerd in de snelle ontwikkelingen rondom digitalisering, data en kunstmatige intelligentie (AI). Als partner en mede-eigenaar van ai.nl en The Automation Group speelt hij een cruciale rol in het begeleiden van bedrijven naar een toekomstbestendige digitale transformatie.

Met jarenlange ervaring als spreker, trainer en data-kenner voor grote organisaties zoals DPG Media, Sanoma en Kantar, weet Job zijn publiek te inspireren en te boeien met praktische en energieke keynotes en workshops. Zijn vermogen om complexe technologieën toegankelijk en begrijpelijk te maken, heeft hem een gerespecteerde autoriteit in zijn vakgebied gemaakt.

Job van den Berg heeft gediend als ‘Chief Data Officer’ bij zowel Kantar als DPG Media, waar hij meerdere AMMA-awards won met zijn teams. Sinds 2023 werkt hij samen met Remy Gieling in een een AI-softwarebedrijf dat zich richt op het integreren van generatieve AI om bedrijfsprocessen te automatiseren.

Als presentator van de AI-serie AI at Work (DPG Media / BusinessWise) biedt Job een uniek inkijkje achter de schermen bij bedrijven die AI toepassen. Hij gaat in gesprek met bedrijven over hoe en waarom zij AI inzetten, waardoor hij waardevolle inzichten deelt over de praktische toepassingen van deze technologie.

Job is ook co-auteur van de boeken Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten en Handboek AI Strategie, beide geschreven samen met Remy Gieling. Deze werken bieden praktische tips en voorbeelden van Nederlandse AI-koplopers zoals Picnic, ANWB, FrieslandCampina en KPN.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Job van den Berg?


Job van den Berg spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Job ontwikkelt ook lezingen op maat.

Digitalisering en Innovatie: Hoe bedrijven kunnen innoveren om relevant te blijven in een snel veranderende digitale wereld.

Data en AI: De praktische toepassingen van data en AI, en hoe deze technologieën bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en automatiseren.

Toekomstbestendigheid: Strategieën om bedrijven toekomstbestendig te maken door middel van technologische innovatie.

Urgentie van AI: Het belang van snel handelen en het benutten van de kansen die AI biedt, met concrete voorbeelden uit zijn eigen ervaring.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle sprekers

Contact met Job van den Berg?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Job van den Berg? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Job van den Berg is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Job van den Berg bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Job van den Berg?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl