Het Sprekersbureau spreekt

Laat u informeren, inspireren en verassen door onze blogs over het laatste nieuws, inspirerende lezingen, mooie onderwerpen en nieuwe sprekers & dagvoorzitters.

Bekijk alle blogs

Alt text

Top 15 meest geboekte sprekers van 2019

Trots presenteren wij u de lijst van de meest geboekte keynote-sprekers van 2019. Deze populaire sprekers hebben het publiek verrast met lezingen over leiderschap, motivatie, creativiteit, klantgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling, kunstmatige intelligentie en nog veel meer.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het succes van uw volgende evenement in 2020 door het boeken van één van de meest gevraagde sprekers van 2019.

 1. Robert Doornbos
 2. Reinier van den Berg
 3. Erik Scherder
 4. Tom Coronel
 5. Herman Pleij
 6. Maarten van der Weijden
 7. Ad van Wijk
 8. Stefaan Vandist
 9. Bas Haring
 10. Jos Burgers
 11. Bob de Wit
 12. Charles Groenhuijsen
 13. Menno Lanting
 14. Richard van Hooijdonk
 15. Maria Genova

Robert Doornbos

Voorheen bekend als Formule 1 en Indycar coureur. Tegenwoordig is hij presentator bij Ziggo. Bij Het Sprekersbureau is hij te boeken als spreker voor boeiende maar vooral inspirerende lezing. Hij zoekt altijd de grensen op en alles gaat hoe te preseteren in de hoogste versnelling.

Reinier van den Berg

Hij is meteoroloog en bekend geworden als weerman van RTL4. Maar Reinier van den Berg is ook duurzaam ondernemer. Als inspirerend spreker geeft hij lezingen over het klimaat en duurzaamheid en staan in het teken van klimaatverandering, bewustwording en verandering.

Jos Burgers

Met meer dan 150 lezingen per jaar is Jos Burgers de expert op het gebied van marketing, strategie en klantgerichtheid. Met de nodige humor houdt hij zijn publiek een spiegel voor!

 

Wilt u ook één van bovenstaande sprekers inhuren voor een lezing tijdens uw bijeenkomst of evenement? Bent u benieuwd naar de prijs voor een presentatie? Neem dan contact op met Het Sprekersbureau via info@hetsprekersbureau.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte met prijs en beschikbaarheid.

Wilt u andere inspirerende sprekers boeken of inhuren bekijk dan ook de sprekers op onze website www.hetsprekersbureau.nl.

 

Door:

Blog tags:

Het SprekersbureauSprekersOndernemenLeiderschapMotivatieCreativiteitKlantgerichtheidPersoonlijke ontwikkelingKunstmatige intelligentie

Cyberveiligheid en cyberbewustzijn bij uw medewerkers

Chatten en appen met Het Sprekersbureau

Meest recente blogs

Deel deze blog via: