Het Sprekersbureau spreekt

Laat u informeren, inspireren en verassen door onze blogs over het laatste nieuws, inspirerende lezingen, mooie onderwerpen en nieuwe sprekers & dagvoorzitters.

Bekijk alle blogs

Alt text

Coronavirus & de impact op de evenementenbranche

Vanwege de huidige situatie van het Coronavirus is de evenementenbranche zwaar getroffen. Als gevolg van de strenge maatregelen worden honderden grote evenementen, congressen en bijeenkomsten in Nederland en daarbuiten afgelast. De adviezen en beperkingen worden voortdurend door de overheid aangepast waardoor onze klanten, experts en ook wij creatief (zullen moeten) worden. 

Een aantal van onze klanten heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om met hun conferentie online te gaan.

Verplaatsen van een lezing, dagvoorzitterschap of evenement

Als uw evenement of bijeenkomst is uitgesteld of geannuleerd, dan helpen wij u graag met het zoeken naar een creatieve oplossing. Het Sprekersbureau helpt u graag met vinden van een alternatieve vorm voor uw lezing, zoals bijvoorbeeld een webinar sessie

Het Sprekersbureau begrijpt dat in deze huidige situatie het voor iedereen meer dan vervelend is. Wij willen dat u weet dat we er zijn om u te ondersteunen bij uw boeking van een spreker of dagvoorzitter. Zelfs als u deze boeking niet bij Het Sprekersbureau heeft gedaan, staan wij klaar om u te helpen.

We zijn er trots op dat wij in overleg met onze sprekers, dagvoorzitters en presentatoren het voor elkaar hebben gekregen om alle opdrachten kosteloos te kunnen verplaatsen naar een andere datum. Deze verplaatsingen hebben voor onze klanten geen extra annuleringskosten met zich mee gebracht. Heeft u vragen over uw boeking, neem dan contact op met Het Sprekersbureau.

Het Sprekersbureau is telefonisch bereikbaar

Ook het kantoor van Het Sprekersbureau is gesloten en wij werken op dit moment vanuit huis. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn we gewoon telefonisch bereikbaar op 085-1302248, op de Whatsapp, via de chat en gewoon per e-mailinfo@hetsprekersbureau.nl.

Foto: (c) Congres in Beeld / Foto Brabant | www.brabantfoto.com

Door:

Blog tags:

Het SprekersbureauCovid-19SprekersDagvoorzittersCreativiteitCoronavirusEvenementenCongressenWebinar

Cyberveiligheid en cyberbewustzijn bij uw medewerkers

Herman Pleij over de toespraak van koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte

Meest recente blogs

Deel deze blog via: