Het Sprekersbureau spreekt

Laat u informeren, inspireren en verassen door onze blogs over het laatste nieuws, inspirerende lezingen, mooie onderwerpen en nieuwe sprekers & dagvoorzitters.

Bekijk alle blogs

Alt text

Chatten en appen met Het Sprekersbureau

Ook u heeft vast WhatsApp op uw telefoon. En dat is fijn! Want vanaf nu zijn wij, als het Sprekersbureau, ook via WhatsApp bereikbaar. Wij zien dit als een zeer waardevolle uitbreiding van onze klantenservice. 

Het gemak van een vraag stellen over een spreker of dagvoorzitter, de beschikbaarheid of prijs opvragen of zelf eenvoudig een offerte opvragen. Daarnaast kunnen wij u eenvoudig een update geven over uw aanvraag, het inplannen van een voorbespreking of u gewoon succes wensen tijdens het evenement.

Daarnaast heeft u nog de keuze om naast Whatsapp, e-mail of telefoon onze chat-service te gebruiken. Onderaan onze website -rechts- hebben wij een chatvenster. Chatten met het Sprekersbureau is niet via een virtuele assistent, maar met een medewerker van Het Sprekersbureau. Buiten kantooruren zijn we ook vaak hier op te bereiken. Zijn wij even off-line dan kunt u gewoon een bericht sturen via het chatvenster. Heel gemakkelijk en doeltreffend.

Whatsapp en de chat-service zijn een snelle mogelijkheid om contact op te nemen met Het Sprekersbureau voor al uw vragen over sprekers en dagvoorzitters.

Een chat starten met Het Sprekersbureau?

U start een chat door zelf te klikken op het chat-icoon en dat kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Het chat-icoon vindt u rechtsonder op alle pagina's van onze website.
U kunt alleen chatten als u met uw pc, laptop, tablet of smartphone onze website bezoekt en er een medewerker van Het Sprekersbureau beschikbaar is. Zijn we niet beschikbaar dan is het wel mogelijk om een bericht achter te laten zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen reageren.

Natuurlijk kunt u ons ook gewoon tijdens kantooruren bereiken via ons vaste nummer 085-1302248 of een e-mail sturen aan info@hetsprekersbureau.nl.

Door:

Blog tags:

Het Sprekersbureau

Cyberveiligheid en cyberbewustzijn bij uw medewerkers

Maak kennis met de nieuwste spreker en dagvoorzitter bij Het Sprekersbureau: Tim Douwsma

Meest recente blogs

Deel deze blog via: