Prijsindicatie

Merel Westrik dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Merel Westrik is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Merel Westrik voor uw evenement op te vragen.

Merel Westrik inhuren als dagvoorzitter

Merel Westrik, geboren in 1979, heeft haar sporen verdiend als journalist, televisiepresentatrice en documentairemaakster. Samen met Antoin Peeters was ze dagelijks te zien als presentatrice van het 'RTL Nieuws'.

In augustus werd aangekondigd dat Merel vanaf 1 september haar eigen talkshow zou krijgen op Net5, genaamd "Ladies Night". In dit programma bespreekt ze samen met een groep vaste vriendinnen wat hen opvalt in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Merel heeft haar eerste ervaringen in het televisievak opgedaan bij de Amsterdamse zender AT5, waar ze in aanraking kwam met redactiewerk, nieuwsverslaggeving, live-uitzendingen en docusoaps. Na tien jaar maakte ze in 2011 de overstap naar WNL, waar ze het ontbijtprogramma 'Vandaag de Dag' presenteerde, waarin ze de dagelijkse actualiteit behandelde met diverse gasten. Ook sloot ze iedere werkweek af in het programma 'Vandaag de Vrijdag'. Daarnaast was ze onderdeel van het roulerende gezelschap tafelgasten in 'De Wereld Draait Door' en presenteerde ze in de zomer van 2012 het programma 'Half 8 Live' op het voormalige tijdslot van DWDD. In 2019 nam Merel deel aan het programma 'Wie is de Mol?'.

Boek Merel Westrik als dagvoorzitter

Naast haar journalistieke werkzaamheden wordt Merel Westrik regelmatig gevraagd als dagvoorzitter vanwege haar spontane, warme en humoristische manier van het leiden van evenementen. Ze heeft onder andere opdrachten uitgevoerd voor de Week van de Ondernemer, BoerCroon en het Ministerie van Defensie.

Merel Westrik

Informatie voor het inhuren van Merel Westrik


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Merel Westrik


Geboren op 24 april 1979 in Amsterdam, begon Merel Westrik haar carrière bij de lokale tv-zender AT5, waar ze meer dan tien jaar werkzaam was. Ze was het vertrouwde gezicht van programma's als "De Zwoele Stad" en "Kort Amsterdams", en verwierf regionale bekendheid als presentatrice van AT5 Nieuws.

In september 2011 maakte ze de overstap naar omroep WNL, waar ze samen met Eva Jinek het ontbijtprogramma "Vandaag de Dag" presenteerde. Daarnaast verscheen ze regelmatig als tafelgast bij Matthijs van Nieuwkerk in het programma DWDD.

In 2014 maakte Merel de sprong naar RTL en versterkte vanaf april dat jaar het presentatieteam van RTL Nieuws.

Haar spontane, warme en vooral humoristische presentatiestijl maakt een sterke indruk op het publiek.

Merel Westrik inhuren als dagvoorzitter of presentatrice 

Merel Westrik is te boeken als dagvoorzitter, presentator, of interviewer. Ook een presentatie op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Merel Westrik?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Merel Westrik? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Merel Westrik is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Merel Westrik bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.