Prijsindicatie

Dionne Stax dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Dionne Stax is in te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Dionne Stax voor uw evenement op te vragen.

Dionne Stax inhuren als dagvoorzitter

Dionne Stax is inhoudelijk sterk en heeft een brede kennis en journalistieke achtergrond.

Dionne is een veelzijdige professional in de media, werkzaam als journaliste, presentatrice en programmamaker bij Omroep MAX. Ze is vooral bekend vanwege haar succesvolle presentatie van het populaire programma "Van Onschatbare Waarde". Daarnaast leidt ze ook het nieuwe programma "ARIA", "Droomhuis Gezocht" en "Operatie Live". Met haar ervaring als presentatrice weet ze op een scherpe maar toch toegankelijke manier te communiceren, waardoor ze precies weet hoe ze een boodschap effectief overbrengt naar het publiek. Onder welk onderwerp dan ook, slaagt ze erin om de aandacht van het publiek vast te houden. Ze stelt doordachte vragen die de diepte ingaan en deelt graag inzichten die het publiek een nieuwe perspectief bieden op de wereld om hen heen. Dionne Stax is beschikbaar als dagvoorzitter en moderator, waarbij ze haar vaardigheden en expertise inzet om evenementen tot een succes te maken.

Dionne Stax

Informatie voor het inhuren van Dionne Stax


In te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Gespreksleider

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Lees meer over Dionne Stax


Stax voltooide haar middelbare schoolopleiding aan het Elzendaalcollege in haar woonplaats en behaalde vervolgens een bachelorgraad in communicatiewetenschappen aan de Tilburg University, gevolgd door een mastergraad aan de Universiteit van Amsterdam. Haar carrière bij de NOS begon in 2007 bij NOS Headlines, wat later evolueerde tot NOS op 3, waar ze als stagiaire werkte. Haar taken omvatten het samenstellen van weekoverzichten voor NOS Headlines op het digitale kanaal NOS Journaal 24. Na haar tweede stage op de binnenlandredactie behaalde Stax haar diploma aan de Universiteit van Amsterdam in 2009.

In februari 2012 werd Stax een van de presentatoren van het nieuwsbulletin NOS op 3 op televisie. Naast haar presentatiewerk diende ze ook als binnenlandredacteur bij NOS Nieuws. In juni 2013 werd ze een vaste presentator van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal. Deze stap volgde nadat Annechien Steenhuizen de presentator van het achtuurjournaal werd. Stax breidde haar taken verder uit en begon ook met het presenteren van avondbulletins vanaf mei 2015. Haar eerste achtuurjournaal presenteerde ze op 5 december 2015.

Stax was ook aanwezig tijdens de aanslagen in Parijs, waar ze extra journaals presenteerde, zowel tijdens de aanslagen op Charlie Hebdo als tijdens de gijzelingen. Vanaf 2015 nam ze ook de presentatie van de verkiezingsuitslagen op zich, als opvolger van Herman van der Zandt. Een opmerkelijk moment was haar interview met de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane op Koningsdag 2016 in Zwolle. Haar laatste NOS Journaal presenteerde ze op 23 augustus 2019.

In oktober 2019 maakte Stax de overstap van de NOS naar AVROTROS, waar ze vanaf januari 2020 het Radio 1-programma Stax&Toine samen met Toine van Peperstraten presenteerde, om later in maart 2021 te stoppen. Tussen 2019 en 2020 was Stax ook medepresentator van het Gouden Televizier-Ring Gala. Na het vertrek van Caroline Tensen naar RTL 4 nam Stax van januari 2020 tot oktober 2021 de presentatie van het tv-programma DNA Onbekend op zich.

Bij Omroep MAX presenteert Stax sinds 2017 het tv-programma Van onschatbare waarde. In augustus 2021 tekende ze een vast contract bij Omroep MAX, na haar vertrek bij AVROTROS. Sinds oktober 2021 presenteert ze bij Omroep MAX het tv-programma ARIA, waarin nieuw operatalent wordt gezocht. Dit programma wordt jaarlijks uitgezonden in oktober en november. Daarnaast is Stax sinds 2021 ook te zien als presentator van het tv-programma Droomhuis Gezocht, samen met Carrie ten Napel.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Dionne Stax?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Dionne Stax? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Dionne Stax is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Dionne Stax bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.