Prijsindicatie

Welmoed Sijtsma dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Welmoed Sijtsma is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Welmoed Sijtsma voor uw evenement op te vragen.

Welmoed Sijtsma inhuren als dagvoorzitter

Welmoed Sijtsma, geboren in Hardegarijp in 1990, is een presentatrice voor omroep WNL. Ze vervult de rol van presentatrice voor het programma Goedemorgen Nederland en is tevens een van de presentatoren van de talkshow Op1, waar ze samenwerkt met Jort Kelder.

In 2022 heeft ze de succesvolle vierdelige serie 'Welmoed en de sexfakes' gepresenteerd, waarin ze zich verdiepte in de wereld van deepnude. De serie ontving positieve recensies en werd goed ontvangen.

Welmoed groeide op in Leeuwarden en behaalde in 2014 haar master Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. In hetzelfde jaar werd ze redactrice bij het NOS-jeugdjournaal, waar ze van 2015 tot 2018 ook als presentatrice actief was.

Welmoed is via Het Sprekersbureau in te huren als dagvoorzitter en presentatrice. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Welmoed Sijtsma

Informatie voor het inhuren van Welmoed Sijtsma


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Lees meer over Welmoed Sijtsma


Welmoed Sijtsma groeide op in Hurdegaryp, Friesland, in het hoge Noorden. Momenteel is ze gevestigd in Amsterdam. Haar eerste stappen in de mediawereld werden gezet bij Omroep Fryslân, terwijl ze nog een hbo-opleiding Communicatie volgde. Destijds werd het afraden van de opleiding Journalistiek gezien als een betere kans op werk.

Maar het pad van Sijtsma verliep anders. Bij Omroep Fryslân werkte ze aan een reeks interviews, wat haar goed afging. Niet lang daarna besloot ze zich in te schrijven voor een master Journalistiek aan de Universiteit Groningen, waar ze tevens lid werd van de studentenvereniging Vindicat. Haar masteropleiding opende nieuwe mogelijkheden voor haar, waaronder het presenteren van het NOS Jeugdjournaal. "Je wordt echt een betere journalist als je de kredietcrisis aan een 10-jarige kunt uitleggen," vertelde Sijtsma aan Televizier. En inderdaad, ze is uitgegroeid tot een betere journalist.

Het is dan ook geen toeval dat Sijtsma wekelijks te zien is in programma's als Op1 en Goedemorgen Nederland. Haar comfortzone breidt zich uit en haar cv groeit mee. Vorig jaar presenteerde ze voor het eerst een verkiezingsdebat, een serieuze uitdaging, maar Sijtsma is altijd geïnteresseerd geweest in de kloof tussen politiek en samenleving, zoals ze aan de Leeuwarder Courant liet weten. Ze spreekt uit ervaring, want ze had zelf ooit weinig interesse in politiek, zelfs toen ze voor het Jeugdjournaal werkte. Haar interesse ontwikkelde zich pas nadat ze overstapte naar het NOS Journaal.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Welmoed Sijtsma?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Welmoed Sijtsma? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Welmoed Sijtsma is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Welmoed Sijtsma bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.