Prijsindicatie

Annemarie van Gaal dagvoorzitters tarief

€ 5.000,- - € 7.500,-

Annemarie van Gaal is in te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Annemarie van Gaal voor uw evenement op te vragen.

Annemarie van Gaal inhuren als dagvoorzitter

Annemarie van Gaal is ondernemer, investeerder, adviseur en veelgevraagd spreker. Door haar enorme kennis en journalistieke achtergrond wordt Annemarie regelmatig benaderd om als dagvoorzitter een congres in goede banen te leiden.

Annemarie van Gaal

Informatie voor het inhuren van Annemarie van Gaal


In te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Annemarie van Gaal


Annemarie van Gaal (geboren op 9 oktober 1962 in Helmond) is ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid.

Na haar VWO-opleiding heeft Annemarie van Gaal nooit meer een studieboek open gedaan. In 1985 gaat ze als directiesecretaresse aan het werk bij VNU. VNU is voor Annemarie het begin van een zeer succesvolle carriere. Samen met Derk Sauer gaat ze voor VNU naar Rusland om daar Moscow Magazine op te zetten. Helaas mislukt deze opzet en Van Gaal en Sauer verlaten VNU en zetten zelf Independent Media op, als soulmates en zakenpartners.

Binnen vijf jaar lanceren ze de magazines van onder andere Cosmopolitan, Playboy, Marie Claire en Good Housekeeping. In 2000 verkopen de partners hun bedrijf en Van Gaal keert terug naar Nederland voor onder andere de opleiding van haar zoons.

Terug in Nederland gaat Annemarie van Gaal aan de slag als directeur van de Telegraaf Tijdschriften Groep, waarna ze in 2004 haar uitgeverij AM Media opricht. Ze geeft verschillende tijdschriften uit, waaronder AM Magazine, voor succesvolle zakenvrouwen. Daarnaast is ze investeerder in verschillende ondernemingen en bedrijven.

Bij het grote publiek is Van Gaal bekend geworden door televisieprogramma’s als “Dragon’s Den”, “Ten Einde Raad”, “Een Dubbeltje op zijn kant” en “Divorce Hotel”.

Regelmatig publiceert Annemarie over ondernemerschap en financiële onderwerpen (zaken). Haar boeken ‘Succes’ en ‘Ambitie’ zijn Ondernemersboeken van het Jaar geworden. Naast eerder genoemde boeken, heeft Annemarie van Gaal meerdere boeken geschreven, waaronder: ‘Exit’, ‘Financiele Workout’, ‘Slim Verzekerd en ‘Winst’.

Annemarie van Gaal is een bekende zakenvrouw en televisiepersoonlijkheid, die ook te boeken is als dagvoorzitter of spreker. In ondernemerskringen geniet ze bekendheid vanwege haar successen in het bedrijfsleven, terwijl het grote publiek haar voornamelijk kent van televisie en als auteur van diverse boeken.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Annemarie van Gaal?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Annemarie van Gaal? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Annemarie van Gaal is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Annemarie van Gaal bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.