Prijsindicatie

Maarten Bouwhuis dagvoorzitters tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

€ 5.000,- - € 7.500,-

Maarten Bouwhuis is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Talkshow-host
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Maarten Bouwhuis voor uw evenement op te vragen.

Maarten Bouwhuis inhuren als dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis is de juiste dagvoorzitter voor de overheid en bedrijfsleven. Altijd inhoudelijk en inspirerend.

Als dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis een natuurlijk leider en creëert hij de inhoudelijk rode draad bij elk event. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer, maar daagt de sprekers uit door de juiste vragen te stellen.

In de uitgebreide voorbereiding gaat hij met de opdrachtgever de diepte is. Wat is de kern van de dag en de kern van de inhoud?

Hij gaat weinig thema's en onderwerpen uit de weg. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

·         Ondernemen

·         Overheid en Politiek

·         Duurzaamheid

·         Zorg

·         Marketing en Communicatie

Naast dagvoorzitter is Maarten ook een uitmuntend debatleider. Hij creëert scherpte in panels en is altijd op zoek naar meningsverschillen. Als debatleider ordent Maarten Bouwhuis de argumenten, drogredenen, voorbeelden, hoofd- en bijzaken. Hij gaat tot de kern. Uiteraard hoeft men het niet eens te worden, maar de standpunten moeten helder zijn.

Maarten Bouwhuis

Informatie voor het inhuren van Maarten Bouwhuis


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Talkshow-host
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Technologie
 • Duurzaamheid
 • Ondernemerschap
 • Marketing
 • Strategie

Biografie

Biografie Maarten Bouwhuis


Wie is Maarten Bouwhuis?

Maarten Bouwhuis is een bekende figuur in de Nederlandse zakelijke media, erkend voor zijn rol als presentator, dagvoorzitter, en moderator met een scherpe focus op economie, ondernemerschap, en innovatie. Met zijn achtergrond in economie en journalistiek, combineert Maarten diepgaande kennis van de zakelijke wereld met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Begin van Maarten's Carrière

Maarten's professionele reis begon na zijn studie economie, toen hij zich stortte in de wereld van de journalistiek en media. Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en vermogen om complexe economische concepten te vertalen naar boeiende verhalen, leidden hem naar een carrière in de radio- en televisiejournalistiek.

Doorbraak als Economisch Journalist

Maarten maakte zijn doorbraak als een economisch journalist, waarbij hij zowel nationale als internationale economische trends analyseerde. Zijn werk voor vooraanstaande Nederlandse media-instellingen, waaronder BNR Nieuwsradio, heeft hem erkend als een expert in zijn vakgebied.

Maarten Bouwhuis bij BNR Nieuwsradio

Bij BNR Nieuwsradio heeft Maarten zich onderscheiden als een dynamische presentator en interviewer, wiens programma's over economie en ondernemerschap essentiële luisterstof zijn geworden voor professionals en besluitvormers. Zijn vermogen om kritische vragen te stellen en diepgaande discussies te voeren, heeft bijgedragen aan zijn reputatie als een invloedrijke stem in de zakelijke media.

Uitbreiding naar Dagvoorzitterschap en Modereren

Naast zijn werk in de journalistiek, is Maarten ook een veelgevraagd dagvoorzitter en moderator voor zakelijke evenementen, conferenties, en seminars. Zijn expertise op het gebied van economie en ondernemerschap, gecombineerd met zijn vaardigheden om gesprekken te leiden en interactie te stimuleren, maken hem de ideale keuze voor het faciliteren van hoogwaardige zakelijke bijeenkomsten.

Maarten's Bijdrage aan Zakelijke Evenementen

Maarten Bouwhuis is niet alleen een presentator; hij is een facilitator van kennis en inzichten. Zijn rol als dagvoorzitter bij zakelijke evenementen heeft hem de kans gegeven om invloedrijke leiders, innovators, en denkers samen te brengen, hetgeen bijdraagt aan de ontwikkeling van de zakelijke gemeenschap in Nederland en daarbuiten.

Maarten Bouwhuis Vandaag

Vandaag de dag blijft Maarten Bouwhuis een prominente figuur in de Nederlandse zakelijke media. Zijn voortdurende werk bij BNR Nieuwsradio, gecombineerd met zijn activiteiten als dagvoorzitter en moderator, versterkt zijn positie als een toonaangevende autoriteit op het gebied van economie en ondernemerschap. Met een onwankelbare toewijding aan kwaliteitsjournalistiek en een passie voor het delen van kennis, is Maarten's invloed op de zakelijke gemeenschap onmiskenbaar.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Maarten Bouwhuis?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Maarten Bouwhuis? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Maarten Bouwhuis is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Maarten Bouwhuis bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.