Prijsindicatie

Rens de Jong dagvoorzitters tarief

€ 5.000,- - € 7.500,-

Rens de Jong is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Rens de Jong voor uw evenement op te vragen.

Rens de Jong inhuren als dagvoorzitter

Rens de Jong is regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio, presenteert televisieprogramma’s voor RTLZ en is een dagvoorzitter van formaat.

Rens de Jong is een ervaren en veelgevraagd dagvoorzitter met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, die bekend staat om zijn energieke en humoristische aanpak. Zijn expertise is niet alleen erkend op evenementen maar ook op nationale platforms zoals BNR, RTLZ, en SBS6. Rens onderscheidt zich door zijn grondige voorbereiding en het vermogen om evenementen van een diepere dimensie te voorzien, wat zijn optredens onvergetelijk maakt.

Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die meer brengt dan alleen aan- en afkondigingen, is Rens de perfecte keuze. Hij streeft naar een inhoudelijk sterke en interactieve ervaring, waarbij uitdagingen in het programma worden omarmd. Rens zet zich in voor het creëren van een dynamische sfeer waarin interviews, toespraken en publieksinteracties elkaar naadloos afwisselen, altijd met het doel om een beoordeling van minstens een 8 te behalen. Hij biedt ook ondersteuning bij het opstellen van een draaiboek om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Voor interne evenementen levert Rens maatwerk, van het lanceren van nieuw beleid tot het vieren van bedrijfsmijlpalen, altijd met het oog op het versterken van het gemeenschapsgevoel onder medewerkers. Zijn aanpak zorgt voor een levendige kick-off en een programma dat inspireert en bijblijft.

In het digitale tijdperk is Rens ook een expert in het leiden van webinars en online evenementen. Met zijn achtergrond in radio en televisie weet hij precies hoe hij gasten op hun gemak stelt, waardoor ze het beste van zichzelf kunnen presenteren en tegelijkertijd de online gemeenschap actief betrokken houdt.

Voor meer intieme settings, zoals round-table discussies, benut Rens zijn journalistieke ervaring om diepgaande gesprekken te faciliteren. Hij heeft een talent voor het aansnijden van relevante thema's en het creëren van een omgeving waarin open en eerlijke discussies kunnen plaatsvinden, zelfs met een beperkt aantal deelnemers.

Tot slot biedt Rens de mogelijkheid om de impact van uw evenement uit te breiden met event-podcasts. Met zijn mobiele studio kan hij content opnemen die uw publiek later kan beluisteren, waardoor de waarde en het bereik van uw evenement worden vergroot.

Als u geïnteresseerd bent in het inzetten van Rens de Jong als dagvoorzitter, is hij bereid om samen met u te kijken naar de mogelijkheden om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Rens de Jong

Informatie voor het inhuren van Rens de Jong


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Rens de Jong


Rens de Jong heeft een indrukwekkende en dynamische carrière, die zich uitstrekt over meerdere decennia en diverse domeinen. Vanaf zijn 11e jaar ontwikkelde hij een fascinatie voor radiomaken, een passie die hem niet alleen achter de schermen bracht, maar al snel ook in de rol van presentator. Zijn voorliefde voor het interviewen heeft hem niet alleen onderscheiden in zijn vakgebied, maar ook een diepe voldoening gegeven.

Sinds het jaar 2000 is Rens actief als presentator bij BNR Nieuwsradio, waar hij een breed scala aan programma's heeft gepresenteerd. Daarnaast heeft hij veelvuldig bijdragen geleverd aan RTLZ, wat zijn veelzijdigheid en bekwaamheid in de mediawereld onderstreept. Naast zijn carrière in de media is Rens ook een ondernemer. In 2014 richtte hij BuzzMaster op, een bedrijf dat zich specialiseert in het verhogen van de interactie bij evenementen.

Rens staat bekend om zijn humor, energie, en uitstekende voorbereiding. Deze eigenschappen maken hem niet alleen een geliefde presentator en interviewer, maar ook een veelgevraagd dagvoorzitter bij zowel grote evenementen als intieme settings. Hij presenteert seminars, congressen, roundtables en strategiesessies zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn bekwaamheid op dit vlak is erkend met de titel “Dagvoorzitter van het jaar”, iets waarop hij terecht trots mag zijn.

Rens is gespecialiseerd in thema’s die centraal staan bij hedendaagse veranderingen en uitdagingen, zoals Ondernemerschap, Technologie, Duurzaamheid, en Human Capital. In een wereld die voortdurend verandert, ziet hij een cruciale rol weggelegd voor ondernemers en bedrijven bij het adresseren van deze uitdagingen. Door hen te interviewen, kritische vragen te stellen, en zowel hun successen als hun mislukkingen te onderzoeken, draagt Rens bij aan het vinden van innovatieve oplossingen voor de problemen van onze tijd.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Rens de Jong?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Rens de Jong? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Rens de Jong is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Rens de Jong bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.