Sven Kockelmann boeken als ervaren dagvoorzitter doet u bij Het Sprekersbureau.

Sven Kockelmann

Presentator en dagvoorzitter

Sven Kockelmann is journalist, televisie-presentator en dagelijks te horen met zijn radio programma ‘1 op 1’ op NPO Radio 1.

Informeer naar beschikbaarheid & prijzen
Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

Informatie over Sven Kockelmann

Sven Kockelmann boeken als dagvoorzitter

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer

Onderwerp/thema

  • Bestuur, beleid & politiek

Talen

  • Nederlands

Prijsindicatie

  • op aanvraag

Informeer vrijblijvend naar het tarief. Tarieven zijn excl. btw. en exclusief eventuele reis- en verblijfkosten.

Contact

Neem contact op met Sven Kockelmann

Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda zetten van Sven Kockelmann plaatsen? Wij sturen een gratis een offerte.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Sven Kockelmann

We delen uw e-mailadres niet met derden.

Om spam te voorkomen: *

Contactgegevens

Heeft u interesse in een lezing door spreker Sven Kockelmann? Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Normaliter binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen.

085 130 2248
06 1821 4561
chat met ons

De biografie

Over Sven Kockelmann

strong>Sven Kockelmann (geboren op 25 december 1969 in Soest) is één van de bekende journalistieke gezichten van KRO Brandpunt, presentator van het interview programma Oog in Oog en dagvoorzitter.

Hij was eerder dagelijks te horen op Radio 1 met KRO’s Goedemorgen Nederland en was, samen met Fons de Poel, presentator van het debatprogramma KRO’s Zwart-Wit, en presenteerde, samen met Eva Jinek, het dagelijkse journalistieke programma Eén op Eén.

Sven Kockelmann werd geboren op 26 december 1969 in Soest. Hij heeft twee kinderen. Op zijn twaalfde wist hij al dat hij televisiejournalist wilde worden en daarom koos hij na de middelbare school voor de School voor Journalistiek in Utrecht, die hij in 1992 afrondde. Tijdens zijn studie liep hij stage bij het (ter ziele gegane) Dagblad van het Binnenhof en bij VARA´s Achter het Nieuws. Daarna werkte hij kort bij Met Witteman (het latere De ronde van Witteman) en was hij redacteur van het IKON-programma Kenmerk.

In 1993 maakte Sven de overstap naar de KRO om redacteur te worden bij het onderzoeksjournalistieke programma KRO Reporter. Later werkte hij ook voor de actualiteitenrubriek Brandpunt, als redacteur en (politiek) verslaggever. Brandpunt ging in 1996 op in Netwerk, dat Sven van 1999 tot 2006 (toen de KRO stopte met dit actualiteitenprogramma) presenteerde.

Verder presenteert Sven bij de KRO thema-avonden als Het Grootste Taboe (oktober 2006), De StemWijzer (november 2006) en De Toekomst van Nederland (november 2005). In november 2006, aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen, presenteerde Sven Kockelmann een serie over politiek: Recht door Zee, met oud-LPF-minister Herman Heinsbroek. Van 2006 tot mei 2010 presenteerde hij KRO’s Goedemorgen Nederland op TV (Ned.1).

Foto Sven Kockelmann: Wessel de Groot // Biografie Sven Kockelmann: Het Sprekersbureau.

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Sven Kockelmann?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Sven Kockelmann? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Sven Kockelmann is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Sven Kockelmann bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.