Prijsindicatie

Sven Kockelmann dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Sven Kockelmann is in te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Interviewer
  • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Sven Kockelmann voor uw evenement op te vragen.

Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter

Sven Kockelmann is een bekend gezicht van verschillende televisieprogramma's, waaronder Brandpunt, Oog in Oog en 1 op 1 van KRO-NCRV, en hij verschijnt regelmatig als co-host bij OP1 en als gast bij programma's als Jinek en Beau. Naast zijn journalistieke werkzaamheden wordt Sven vaak gevraagd als dagvoorzitter of discussieleider voor diverse bijeenkomsten van bedrijven, overheden en politieke organisaties.

Sven Kockelmann staat bekend om zijn vermogen om op een overtuigende en inspirerende manier scherpte en interactie te brengen in een programma of discussie. Als dagvoorzitter streeft hij naar scherpte bij zichzelf, zijn tafelgasten en het publiek, wat vaak leidt tot boeiende gesprekken tijdens evenementen. Zijn grondige voorbereiding, inspirerende aanpak en prikkelende stijl van gespreksvoering maken hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Interactie en energie zijn gegarandeerd, waardoor hij de ingrediënten levert voor een succesvolle bijeenkomst.

Of het nu gaat om kleinschalige bijeenkomsten of evenementen met honderden mensen, Sven brengt altijd toegevoegde waarde als onafhankelijk dagvoorzitter. Enkele van zijn opdrachtgevers zijn onder andere AgroEnergy, Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter

Huur Sven Kockelmann in als dagvoorzitter voor jullie evenement of congres. Neem gerust contact op over de mogelijkheden en tarieven.

Sven Kockelmann

Informatie voor het inhuren van Sven Kockelmann


In te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Interviewer
  • Gespreksleider

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Biografie Sven Kockelmann


Sven Kockelmann (geboren op 25 december 1969 in Soest) is één van de bekende journalistieke gezichten van KRO Brandpunt, presentator van het interview programma Oog in Oog en dagvoorzitter.

Hij was eerder dagelijks te horen op Radio 1 met KRO’s Goedemorgen Nederland en was, samen met Fons de Poel, presentator van het debatprogramma KRO’s Zwart-Wit, en presenteerde, samen met Eva Jinek, het dagelijkse journalistieke programma Eén op Eén.

Sven Kockelmann werd geboren op 26 december 1969 in Soest. Hij heeft twee kinderen. Op zijn twaalfde wist hij al dat hij televisiejournalist wilde worden en daarom koos hij na de middelbare school voor de School voor Journalistiek in Utrecht, die hij in 1992 afrondde. Tijdens zijn studie liep hij stage bij het (ter ziele gegane) Dagblad van het Binnenhof en bij VARA´s Achter het Nieuws. Daarna werkte hij kort bij Met Witteman (het latere De ronde van Witteman) en was hij redacteur van het IKON-programma Kenmerk.

In 1993 maakte Sven de overstap naar de KRO om redacteur te worden bij het onderzoeksjournalistieke programma KRO Reporter. Later werkte hij ook voor de actualiteitenrubriek Brandpunt, als redacteur en (politiek) verslaggever. Brandpunt ging in 1996 op in Netwerk, dat Sven van 1999 tot 2006 (toen de KRO stopte met dit actualiteitenprogramma) presenteerde.

Verder presenteert Sven bij de KRO thema-avonden als Het Grootste Taboe (oktober 2006), De StemWijzer (november 2006) en De Toekomst van Nederland (november 2005). In november 2006, aan de vooravond van de Tweede Kamer-verkiezingen, presenteerde Sven Kockelmann een serie over politiek: Recht door Zee, met oud-LPF-minister Herman Heinsbroek. Van 2006 tot mei 2010 presenteerde hij KRO’s Goedemorgen Nederland op TV (Ned.1).

Foto Sven Kockelmann: Wessel de Groot // Biografie Sven Kockelmann: Het Sprekersbureau.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Sven Kockelmann?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Sven Kockelmann? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Sven Kockelmann is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Sven Kockelmann bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.