Prijsindicatie

Roelof Hemmen dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Roelof Hemmen is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Coach
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Talkshow-host
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Roelof Hemmen voor uw evenement op te vragen.

Roelof Hemmen inhuren als dagvoorzitter

Roelof Hemmen is vooral bekend geworden als nieuwslezer van het RTL Nieuws. Tegenwoordig is hij elke dag te horen op BNR nieuwsradio waar hij interessante mensen interviewt over zeer uiteenlopende onderwerpen. 

Al meer dan 15 jaar is Roelof Hemmen op het podium te vinden. Hij wordt dan ook veelvuldig gevraagd om als dagvoorzitter, debatleider of interviewer op te treden bij diverse evenementen en congressen.

Hij onderscheidt zich dan door zijn brede kennis, gecombineerd met een scherpe, spontane en charmante presentatie. Roelof Hemmen is een enthousiaste en onafhankelijke dagvoorzitter en weet als geen ander een discussie in goede banen te leiden.

Boek Roelof Hemmen als dagvoorzitter of presentator voor jullie bijeenkomst via Het Sprekersbureau.

Roelof Hemmen

Informatie voor het inhuren van Roelof Hemmen


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Coach
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Talkshow-host

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Roeloef Hemmen


Geboren op 3 april 1963 in Hoeksche Waard, Roelof Hemmen was een van de hoofdankers van het Half Acht Nieuws op RTL 4. Als doorgewinterde journalist met ervaring in zowel dagbladen als televisie, staat Hemmen bekend om zijn gedegenheid en zijn brede interesse in allerlei onderwerpen. Met een hart voor journalistiek brengt hij het nieuws met toewijding en passie, waarbij hij altijd de juiste toon weet te vinden, zowel vriendelijk als doortastend in zijn rol als discussieleider.

Journalistieke loopbaan

Roelof Hemmen begon zijn carrière twintig jaar geleden als leerling-verslaggever bij de Haagsche Courant. Na zijn leertijd bekleedde hij posities als politie- en misdaadverslaggever op de stadsredactie van die krant. Gedurende deze periode versloeg hij talloze grote gebeurtenissen, variërend van misdaden tot demonstraties en rampen. Later trad hij toe tot De Telegraaf als verslaggever voor de nieuwsdienst en verschillende zaterdagkaternen.

Verslaggeving en presentatie door Roelof Hemmen

In de afgelopen tien jaar heeft Roelof Hemmen gewerkt bij RTL Nieuws als algemeen verslaggever en gedurende vijf jaar als parlementair verslaggever, waarbij hij turbulente politieke periodes versloeg. Hij was aanwezig bij de opkomst en ondergang van Pim Fortuyn als verslaggever en presentator. Als presentator van het Half Acht Nieuws, het vlaggenschipprogramma van RTL Nieuws, speelde hij een belangrijke rol. Later verlegde hij zijn focus naar de radio, waar hij sinds 2011 zijn eigen nieuwsprogramma BLT presenteert op BNR Nieuwsradio. Dit programma draait om diepgaande gesprekken met interessante mensen.

Overstap naar Radio 538

In juni 2020 maakte Roelof Hemmen de overstap van BNR Nieuwsradio naar Radio 538. Bij BNR presenteerde hij sinds 2018 het programma The Big Five. Bij Radio 538 is hij nu dagelijks te horen als nieuwslezer in de ochtendshow van Frank Dane, waar hij de plaats van Henk Blok heeft ingenomen.

Presentatiecoaching door Roelof Hemmen

Dankzij zijn uitgebreide ervaring op radio en televisie biedt Roelof Hemmen presentatiecoaching aan. Hij kan je leren hoe je overtuigend kunt zijn met je gebaren, houding en stem. Door zijn trainingen optimaliseer je je presentatievaardigheden, of je nu een ondernemer, professional, CEO of wetenschapper bent. Na afloop van de training voel je je meer in balans en kom je overtuigender over.

Roelof Hemmen als dagvoorzitter of debatleider

Naast zijn journalistieke werkzaamheden treedt Roelof Hemmen regelmatig op als dagvoorzitter, interviewer en debatleider, zowel in het Nederlands als in het Engels. Tot zijn klantenkring behoren onder andere Shell, Monuta, Wageningen University en de Rabobank.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Roelof Hemmen?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Roelof Hemmen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Roelof Hemmen is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Roelof Hemmen bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.