Prijsindicatie

Twan Huys dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Twan Huys is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Twan Huys voor uw evenement op te vragen.

Twan Huys inhuren als dagvoorzitter

Journalist Twan Huys, bekend van zijn werk als voormalig correspondent in de Verenigde Staten en als bedenker en presentator van het spraakmakende interviewprogramma College Tour, staat klaar om jouw bijeenkomst of evenement naar een hoger niveau te tillen als dagvoorzitter, discussieleider of interviewer.

Met een indrukwekkende carrière die begon bij Stad Radio Amsterdam en de VARA, heeft Huys zich bewezen als een ervaren professional in de journalistiek. Van 1992 tot september 2010 was hij actief bij het actualiteitenprogramma NOVA, waar hij verslag deed van belangrijke gebeurtenissen wereldwijd. Sinds 2010 is Huys een van de presentatoren van Nieuwsuur, waar hij zijn scherpe journalistieke blik en interviewvaardigheden blijft inzetten.

Als correspondent in de Verenigde Staten van 1999 tot januari 2007, waarvan vijf jaar in New York, heeft Huys belangrijke momenten zoals de presidentsverkiezingen, de aanslagen van 9/11 en de oorlogen in Irak en Afghanistan van dichtbij meegemaakt en verslagen. Zijn exclusieve interviews, waaronder die met Amerikaanse soldate Lynndie England en Joran van der Sloot, hebben internationaal de aandacht getrokken.

Met zijn brede ervaring en expertise is Twan Huys de perfecte keuze om jouw evenement te leiden, te interviewen of te modereren. Schakel hem in en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke en informatieve ervaring voor alle deelnemers.

Twan Huys

Informatie voor het inhuren van Twan Huys


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Twan Huys


Twan Huys is een gerenommeerde Nederlandse journalist en presentator, geboren in Sevenum, Limburg. Hij begon zijn carrière in de journalistiek bij Stad Radio Amsterdam en de VARA, voordat hij in 1992 bij het actualiteitenprogramma NOVA terechtkwam. Zijn scherpe journalistieke instinct en vastberadenheid leidden hem naar de Verenigde Staten, waar hij van 1999 tot 2007 correspondent was, met vijf jaar gestationeerd in New York.

Tijdens zijn tijd als correspondent bracht Huys belangrijke gebeurtenissen zoals de aanslagen van 9/11, de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de oorlogen in Irak en Afghanistan verslag uit. Hij verwierf internationale erkenning met exclusieve interviews, waaronder die met Lynndie England, een Amerikaanse soldate betrokken bij de Abu Ghraib-gevangenismisstanden, en Joran van der Sloot, verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway.

Na zijn terugkeer naar Nederland in 2007, werd Huys een bekend gezicht op televisie als presentator van het interviewprogramma College Tour en later als een van de presentatoren van Nieuwsuur. Hij heeft ook verschillende boeken gepubliceerd, waaronder "In Opdracht van Hare Majesteit" en "Ik ben een New Yorker". Huys wordt gerespecteerd om zijn diepgaande journalistieke benadering en scherpe interviewvaardigheden, waardoor hij een prominente figuur blijft in de Nederlandse media.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Twan Huys ?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Twan Huys ? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Twan Huys is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Twan Huys bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.