Margot van Brakel

Spreker

Prijsindicatie lezing

Margot van Brakel sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 3.500,-

Margot van Brakel is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Margot van Brakel inhuren als spreker

In 2007 richtte Margot van Brakel haar bedrijf op, met een focus op de menselijke aspecten van bedrijfstransformatie. In het huidige tijdperk van enorme veranderingen in de manier waarop we werken - wellicht de grootste transformatie ooit - voelt ze de dringende behoefte om actief deel te nemen en te helpen bij het vinden van de juiste balans tussen mens en machine. Ze is een pleitbezorger voor de kracht van mensen en bewondert tegelijkertijd de toegevoegde waarde van technologie. Haar streven is om deze veranderingen op een positieve manier te leiden en menselijkheid terug te brengen in het bedrijfsleven.

Het hoofdthema in Margot’s talk is het vinden van een nieuwe balans tussen mens en machine. Om dit evenwicht te vinden moeten wij zowel het potentieel van de machine – kunstmatige intelligentie – als het potentieel van de mens begrijpen. Zij is sterk in het inspireren van zakelijke doelgroepen.

Margot van Brakel neemt haar publiek mee op een boeiende reis door de toekomst van werk, waarin zij op meesterlijke wijze drie onderling verbonden onderwerpen belicht.

Kunstmatige Intelligentie en de Toekomst van Werk:

Margot onthult de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in haar toepasselijke talk "Kunstmatige Intelligentie voor Dummies". Met levendige voorbeelden illustreert ze hoe kunstmatige intelligentie zich integreert in het werkveld. Ze helpt haar publiek de impact van deze technologie te begrijpen en deelt een optimistische visie over het behouden van relevantie. Margot moedigt aan om kunstmatige intelligentie te omarmen als een middel om waardevoller te worden op de werkvloer, en spoort het publiek aan de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Aanpassingsvermogen in een Tijd van Snelle Verandering:

In haar talk "We Make the Future" schetst Margot een beeld van Future Wonderland, een aantrekkelijke toekomst met uitdagingen. Ze daagt haar publiek uit om het tempo van technologische veranderingen bij te benen en biedt praktische tools om het eigen aanpassingsvermogen te ontwikkelen. Margot inspireert het publiek om niet alleen de toekomst vorm te geven, maar er een Future Wonderland van te maken waarin zij zelf floreren.

Echt in Verbinding - als Homo Conexus:

Margot deelt haar visie op de mensheid in de gedigitaliseerde wereld met de talk "Homo Conexus". Ondanks digitale connectiviteit voelen we ons minder verbonden. Hier introduceert Margot de Homo Conexus en benadrukt het belang van echte verbinding in ons bestaan. Ze deelt inzichten over de unieke menselijke kwaliteiten en toont hoe deze versterkt kunnen worden, waardoor het publiek wordt aangemoedigd om waarachtige verbinding te omarmen in een wereld vol technologische vooruitgang. Margot laat zien dat de mensheid, met haar unieke kwaliteiten, de kern vormt van een betekenisvolle toekomst.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Margot van Brakel


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Margot van Brakel.

Keynote We make the Future

How to Revalue Humanity | Margôt van Brakel | TEDxWassenaar

Margot van Brakel spreekt

Informatie voor het inhuren van Margot van Brakel


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Margot van Brakel


Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Margot van Brakel?


Margot van Brakel spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Margot ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Kunstmatige Intelligentie en de Toekomst van Werk
  • Aanpassingsvermogen in een Tijd van Snelle Verandering
  • Echt in Verbinding - als Homo Conexus

Naast een aantal standaard lezingen, kan Margot van Brakel ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Margot een presentatie voor die geheel bij uw doelgroep en thema.

Onze sprekers over Artificial Intelligence

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle Artificial Intelligence sprekers

Contact met Margot van Brakel?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Margot van Brakel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Margot van Brakel is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Margot van Brakel bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Margot van Brakel?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl