Prijsindicatie lezing

Christian Kromme sprekers tarief

0 results

Christian Kromme is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Christian Kromme voor uw evenement op te vragen.

Christian Kromme inhuren als spreker

Christian Kromme is een inspirerende, motiverende en enthousiaste internationale spreker en gespecialiseerd in de impact die de nieuwste innovaties kunnen hebben op mensen en organisaties. Een ware expert in innovatieve disruptie en exponentiele technologieen. 

Door de snelle technologische en innovatieve ontwikkelingen zullen industrieen veranderen. In zijn lezingen daagt Christian je uit om juist te profiteren van deze veranderingen. Hij neemt je mee in een achtbaan van baanbrekende inzichten en leert je voor te bereiden op nieuwe technologische veranderingen. 

Naast dat hij lezingen geeft is hij bestselling auteur van het boek 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. Een boek dat managers, ondernemers en investeerders helpt in een extreem snel veranderende wereld. 

Inmiddels heeft Christian tal van bedrijven mogen helpen en adviseren, onder andere Europol, Manpower, Philips, Microsoft, Rabobank, Nexus, Shell en Akzo Nobel staan in dit lijstje. 

Christian Kromme spreekt

Informatie voor het inhuren van Christian Kromme


In te huren als

 • Geen resulaten

Talen

 • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Christian Kromme


Christian Kromme is een visionair een futuroloog. In zijn zoektocht naar een genezing voor mijn terminaal zieke dochter doet hij een ontdekking. Hij ontdekt zeven unieke golfpatronen in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Hierover heeft hij een boek geschreven, "Go Digital, Stay Human" (2019). Deze golfpatronen stellen ons in staat om trends te voorspellen. In zijn boek geeft hij aan hoe zijn kijk op de wereld veranderde door zijn onderzoek en ontdekkingen.

Op basis van zijn ontdekkingen en zijn boek geeft hij tegenwoordig lezingen over de hele wereld. In zijn lezingen behandelt hij waarom bepaalde technologische trends ontstaan en welke impact deze hebben op mens, organisatie en samenleving. De paralellen die er zijn tussen biologie en technologie.

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Christian Kromme?


Christian Kromme spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? ... ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Let's go digital and stay human
 • Corporate Agiliy inspired by nature
 • Future-proof your mindset
 • The future of work & talents
 • The future of organizations en teams
 • The future of mobility and transportation
 • The future of education and learning
 • The future of healthcare and medics
 • The future of agriculture and horticulture

Naast een aantal standaard lezingen, kan Christian Kromme ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Christian Kromme dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Christian Kromme

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Christian Kromme


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Christian Kromme? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Christian Kromme

Christian Kromme denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Overzicht boeken

Boeken geschreven door Christian Kromme


Christian Kromme is auteur van het beststelling boek:

 • Go Digital, Stay Human (2019)

Bekijk boeken Christian Kromme

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Christian Kromme?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Christian Kromme? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Christian Kromme is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Christian Kromme bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Christian Kromme?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.