Mijn favorieten

U vindt hier al onze sprekers en dagvoorzitters die u toegevoegd heeft aan uw favorieten. Als u klaar bent met zoeken, kunt u informeren naar de beschikbaarheid en prijs.

Uw selectie

Contactformulier

Onderstaand formulier is uitsluitend bestemd voor vragen over lezingen, prijs en beschikbaarheid. Andere vragen dienen via het contactformulier gedaan te worden. Na ontvangst van het contactformulier, kunt u binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten.


Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor uw aanvraag. Uw gegevens deelt Het Sprekersbureau niet met anderen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het Sprekersbureau gebruikt uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor uw aanvraag voor de betreffende spreker vanuit Het Sprekersbureau. Uw persoonsgegevens deelt Het Sprekersbureau niet met anderen (derden).

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra de aanvraag is afgehandeld worden uw gegevens maximaal 3 jaar bewaard waarna deze uit onze systemen worden verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy'.

Om spam te voorkomen: *

Ziet u sprekers of dagvoorzitters die bij uw evenement passen? Voeg ze toe aan uw lijst! U kunt het formulier gebruiken om een ​​vraag te stellen, om te weten te komen welke van deze sprekers of dagvoorzitters beschikbaar zijn voor uw volgende evenement.