Prijsindicatie

Lisette Wellens dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Lisette Wellens is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Lisette Wellens voor uw evenement op te vragen.

Lisette Wellens inhuren als dagvoorzitter

Lisette Wellens is een veelzijdige journalist en programmamaker. Ze is presentator van het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland en columnist voor het tijdschrift &C.

Lisette Wellens is gedreven, kritisch en heeft een brede interesse. Ze heeft expertise opgebouwd in maatschappelijke onderwerpen en het Caribisch deel van het koninkrijk, maar voelt zich net zo comfortabel bij het interviewen van ministers als bij het spreken met CEO's. Als presentator van een dagelijkse talkshow is ze goed ingevoerd in het nieuws, maar ze voelt zich ook thuis bij kunst, cultuur en luchtigere onderwerpen. Dankzij haar sprankelende persoonlijkheid weet ze al deze onderwerpen een menselijke en eigen toon mee te geven.

Haar carrière voor de camera begon tijdens haar examenjaar op de middelbare school als panellid bij het Jongerenlagerhuis van de VARA. Dit smaakte naar meer en ze besloot haar oorspronkelijke plannen om musicalster te worden opzij te zetten en journalistiek te studeren aan de School voor Journalistiek in Utrecht, waar ze cum laude afstudeerde.

Na haar opleiding verhuisde ze naar Curaçao, het geboorte-eiland van haar moeder, waar ze werkte bij het Jeugdjournaal voor de toenmalige Nederlandse Antillen en bij de Caribische redactie van de Wereldomroep. Ze schreef ook het boek "Kabei Krioyo – the Wonders of Creole Hair", over de haarverhalen van de bevolking van Curaçao.

Terug in Nederland werkte Lisette Wellens als redacteur bij Hart van Nederland en het NOS Jeugdjournaal. Ze was verslaggever voor het dagelijkse magazine RTL Live en presenteerde voor AT5 het nieuws en het programma De Straten van Amsterdam.

Sinds 2017 staat Lisette elke dag om 3:45 op om Nederland in de vroege ochtend bij te praten over de actualiteit. Naast haar televisiewerk maakt ze uitstapjes naar de radio, waar ze interviewprogramma's presenteert zoals 't Wordt Nu Laat (NPO Radio 2) en De Diepte In (NPO Radio 1).

Lisette Wellens inhuren als dagvoorzitter

Lisette Wellens is beschikbaar als presentator, debatleider, interviewer en dagvoorzitter. Ze heeft eerder gewerkt voor onder meer Unicef, debatcentrum De Balie, Dutch Design Week, Appeltjes van Oranje, Deloitte en ING.

Lisette Wellens

Informatie voor het inhuren van Lisette Wellens


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Lisette Wellens


Wie is Lisette Wellens?

Lisette Wellens is een opkomende ster in de Nederlandse televisiewereld, wiens carrière als nieuwsjournaliste en presentatrice een indrukwekkende groei heeft doorgemaakt. Met een achtergrond in journalistiek en een passie voor het vertellen van verhalen, heeft Lisette zich snel gevestigd als een betrouwbare en boeiende persoonlijkheid op de Nederlandse televisie.

Begin van Lisette's Carrière in de Journalistiek

Lisette begon haar carrière achter de schermen als nieuwsjournaliste, waar ze zich bezighield met het onderzoeken en rapporteren van actuele gebeurtenissen. Haar scherpe analytische vaardigheden en vermogen om complexe informatie op een toegankelijke manier te presenteren, vielen al snel op.

Doorbraak als Televisiepresentatrice

De overstap naar de rol van televisiepresentatrice was een natuurlijke evolutie voor Lisette. Haar expertise en charme voor de camera leidden tot kansen bij vooraanstaande Nederlandse nieuwsuitzendingen. Lisette's vermogen om met empathie en autoriteit te presenteren, heeft haar tot een geliefde presentatrice gemaakt bij het Nederlandse publiek.

Lisette Wellens bij "Goedemorgen Nederland"

Een van de hoogtepunten in Lisette's carrière is haar rol als presentatrice bij "Goedemorgen Nederland", het populaire ochtendnieuwsprogramma. Hier heeft ze haar talent voor live-televisie bewezen, door het land te voorzien van het laatste nieuws, interviews en analyses. Haar natuurlijke manier van presenteren en interactie met gasten heeft "Goedemorgen Nederland" tot een must-watch voor velen gemaakt.

Lisette's Bijdrage aan de Nederlandse Televisie

Naast haar werk bij "Goedemorgen Nederland", is Lisette betrokken bij diverse andere projecten en evenementen, waar ze haar journalistieke vaardigheden en presentatietalent inzet. Haar bijdrage aan de Nederlandse televisie wordt gekenmerkt door haar betrokkenheid, professionaliteit en de passie waarmee ze elk onderwerp benadert.

Lisette Wellens Vandaag

Vandaag de dag blijft Lisette Wellens een inspirerende figuur in de Nederlandse media. Haar voortdurende streven naar journalistieke excellentie en haar vermogen om verhalen op een empathische en boeiende manier te vertellen, maken haar een gewaardeerde journalist en presentatrice. Met haar voortdurende groei en ontwikkeling belooft Lisette Wellens een blijvende impact te maken op de Nederlandse televisie.

Lisette's Toekomst in de Media

Met een solide basis in de journalistiek en een natuurlijk talent voor presenteren, is Lisette Wellens goed gepositioneerd om haar invloed in de media verder uit te breiden. Haar carrière tot nu toe belooft veel voor de toekomst, waarin ze ongetwijfeld zal blijven inspireren en informeren met haar werk.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Lisette Wellens?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Lisette Wellens? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Lisette Wellens is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Lisette Wellens bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.