Harm Edens boeken als dagvoorzitter

Harm Edens

Presentator, tekstschrijver, columnist en dagvoorzitter

Harm Edens is bij het grote publiek vooral bekend geworden als presentator van het satirische programma “Dit was het Nieuws”. Sinds 2017 is hij presentator bij BNR Nieuwsradio met zijn programma “BNR Duurzaam”, een programma over duurzaamheid en duurzame ideeën.

Harm Edens wordt veelvuldig gevraagd als dagvoorzitter, gespreksleider of presentator om op te treden bij zakelijk evenementen en bijeenkomsten. Hij is scherp, alert, geestig, veelzijdig en vooral inhoudelijk erg sterk.

Zijn presentatie en inzet is bijzonder en confronterend te noemen en dit komt vooral door zijn betrokken houding. Dit alles maakt van Harm Edens al meer dan vijftien jaar een geliefd dagvoorzitter.

 

Informeer naar beschikbaarheid & prijzen
Informeer naar beschikbaarheid & prijzen

Informatie over Harm Edens

Harm Edens boeken als dagvoorzitter

Inzetbaarheid

 • Coach
 • Dagvoorzitter
 • Discussieleider
 • Interviewer
 • Presentator
 • Lezing

Onderwerp/thema

 • Communicatie
 • Media & Journalistiek
 • MVO / Duurzaamheid
 • Duurzaam ondernemen

Talen

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits

Prijsindicatie

 • op aanvraag

Informeer vrijblijvend naar het tarief. Tarieven zijn excl. btw. en exclusief eventuele reis- en verblijfkosten.

Contact

Neem contact op met Harm Edens

Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda zetten van Harm Edens plaatsen? Wij sturen een gratis een offerte.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Harm Edens

We delen uw e-mailadres niet met derden.

Om spam te voorkomen: *

Contactgegevens

Heeft u interesse in een lezing door spreker Harm Edens? Vul hiernaast het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Normaliter binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen.

085 130 2248
06 1821 4561
chat met ons

Biografie

Over Harm Edens

Harm Edens is geboren op 4 augustus 1961 in Enschede. Hij is radio- en televisiepresentator, tekstschrijver, spreker en veelgevraagd dagvoorzitter.

Al in zijn vroege jeugd ontwikkelt hij een passie voor toneel en manifesteert zich als hij op school het schoolcircus mag presenteren. Na zijn VWO besluit hij Nederlandse taal- en letteren te gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Toch besluit hij zijn hart te volgen en gaat studeren aan de Universiteit van Amsterdam. In 1987 behaalt hij zijn doctoraal voor de studierichting theaterwetenschap.

Harm Edens presentator van The Green Quest op BNR Nieuwsradio

Jarenlange presenteerde Harm Edens het programma "BNR Duurzaam" op BNR Nieuwsradio, over actualiteit op het gebied van duurzaamheid.

Sinds 2019 gaat Harm Edens op zoek naar de duurzame doeners van BV Nederland in het nieuwe wekelijkse programma “The Green Quest”. Daarbij krijgt hij hulp van verschillende duurzaamheidsspecialisten -The Green Team-, zoals Jacqueline Cramer en Gerben-Jan Gerbrandy. Met zijn programma zet Harm bedrijven aan tot actie om klimaatdoelen te halen en voelt hen aan de tand over hun duurzame ideeën.

Harm Edens inhuren als dagvoorzitter voor uw volgende evenement?

Harm wordt regelmatig benaderd om als dagvoorzitter een evenement of congres in goede banen te leiden. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer. En dat kan in het Nederlands, Engels of Duits.

Contact opnemen 

Wilt u Harm Edens ook inhuren als dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer of spreker voor uw evenement of symposium? Neem voor meer aanvullende informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Harm Edens?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Harm Edens? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Harm Edens is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Harm Edens bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.