Robert Eenhoorn

Jarenlange ervaring als topsporter en coach en vertelt met flair en passie over het coachen van een team en de link met het bedrijfsleven.

Robert Eenhoorn is voormalig tophonkballer die in 2000 deelnam aan de Olympische Spelen in Sydney. Eenhoorn staat te boek als één van de beste Nederlandse honkballers van de laatste jaren. Hij was jarenlang de vaste korte stop van Oranje, en na Win Remmerswaal en Rikkert Faneyte de derde Nederlander, die het tot de hoogste afdeling van de Amerikaanse profcompetitie (Major League) bracht.

Als coach leidde hij Nederland in september 2005, bij het WK honkbal in eigen land, bovendien naar de eerste halve finaleplaats bij een WK uit de geschiedenis. Oranje beëindigde het toernooi uiteindelijk als vierde. Die geweldige prestatie evenaarde de Rotterdammer in 2007. In januari 2009 werd Robert Eenhoorn aangesteld als technisch directeur van de KNBSB. Het nationale team won in deze periode de Haarlemse Honbalweek in 2010, het WK in 2011 en het EK in 2014.

Vanaf 1 oktober 2014 is Eenhoorn algemeen directeur van voetbalclub AZ. Als directeur kan hij uitstekend praten over de organisatorische aspecten van zijn vak en de link met het bedrijfsleven.

Robert Eenhoorn boeken als spreker?

Heeft u interesse om Robert Eenhoorn te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Robert Eenhoorn

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Robert Eenhoorn

Categorieën

Ondernemerschap / Communicatie / Motivatie & inspiratie / Teambuilding / Samenwerking / Sport / Teamsport / Coaches & trainers /

Talen

Nederlands / Engels /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Robert Eenhoorn

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.

Marc Lammers

Dames hockey coach, met goud op de Olympisch spelen!

Meer info

Robin van Galen

Bondscoach Olympisch dames waterpolo team

Meer info

Foppe de Haan

Foppe de Haan leidde Heerveen naar plaatsing voor de Champions League en Jong Oranje naar twee EK ti

Meer info