Richard van Hooijdonk

Enerverende en inspirerende sessie die bruist van energie.

Richard van Hooijdonk is internationaal spreker over marketinginnovatie en social media en directeur van MarketingMonday. Als veelgevraagde marketingdeskundige gaat hij in op de vraag hoe de marketingwereld van de toekomst eruitziet. Zo gaat hij tijdens zijn lezing in op onder andere de kracht van big data.

Deze topinspirator biedt waardevolle inspiratiesessies voor bedrijven, organisaties en de overheid. Voor strategiesessies, klantendagen, congressen en bijeenkomsten.

Van Hooijdonk is inzetbaar als spreker/inspirator of als dagvoorzitter. Hij is bekend van zijn optredens in het Radio 1-journaal, RTL Masterclass en BNR Nieuwsradio. Daarnaast is hij ook (gast)docent aan Nyenrode en de Erasmus Universiteit.

Richard van Hooijdonk boeken als spreker?

Heeft u interesse om Richard van Hooijdonk te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Richard van Hooijdonk

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Richard van Hooijdonk

Categorieën

Leiderschap & Strategie / Ondernemerschap / Motivatie & inspiratie / Teambuilding / Social media / Marketing / Klantgerichtheid / Sales / Change Management / ICT en Nieuwe Media / Succesvolle ondernemers /

Talen

Nederlands / Engels /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Richard van Hooijdonk
In te huren als

Dagvoorzitters Spreker, lezing of presentatie Training Workshop

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.