Ynzo van Zanten

Spreker

Prijsindicatie lezing

Ynzo van Zanten sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Ynzo van Zanten is beschikbaar voor

Dagvoorzitterschap, Lezing, Lezing op maat,

Tijdsduur lezing

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Ynzo van Zanten inhuren als spreker

Gedurende het afgelopen decennium is Ynzo van Zanten actief geweest als Chief Evangelist en Hoofd People & Culture bij het gerenommeerde Nederlandse impactbedrijf Tony's Chocolonely. Tijdens deze periode heeft hij de wereld rondgereisd om het verhaal en de kernwaarden van deze geprezen 'sociale' onderneming te verspreiden, om bewustzijn te creëren over de problemen in de cacaosector, en om anderen, zowel organisaties als individuen, te inspireren om hun verantwoordelijkheid te nemen. Zijn voornaamste doel was om zakendoen te bevorderen als een 'kracht voor het goede'.

Van binnenuit heeft hij ervaren hoe een systeem kan worden getransformeerd, hoe bestaande kaders kunnen worden doorbroken en hoe financieel succes kan dienen als een middel om een hoger doel te bereiken, namelijk het eenvoudigweg creëren van een betere wereld om in te leven. De dringende noodzaak is er, en het is tijd om een andere benadering van ondernemen te omarmen. Dit betekent ook dat termen als 'betekenis' en 'purpose', die soms als trendgevoelig worden beschouwd, kritischmoeten worden bekeken.

Hij benadrukt dat commercieel succes nastreven helemaal acceptabel is, maar als dit je enige doel is, zul je waarschijnlijk niet het duurzame succes behalen dat je uiteindelijk zou willen. Ynzo van Zanten gelooft sterk dat impact en financieel succes hand in hand kunnen gaan, mits op de juiste manier benaderd.

Met een uitgebreide achtergrond in bedrijfsadvies, schrijven, onderwijs, ondernemerschap, marketing, communicatie en strategie, kan hij het vaak niet laten om advies te geven, zowel op verzoek als ongevraagd, met betrekking tot duurzaam en inspirerend ondernemen. Hij is ervan overtuigd dat elke organisatie een diepere 'purpose', 'why', 'missie', of welk label dan ook, heeft dan alleen het genereren van financiële waarde. Soms is het nodig om organisaties een wake-up call te geven en ze in de juiste richting te sturen.

Ynzo van Zanten heeft een reputatie opgebouwd als een krachtige, verbindende en boeiende spreker en heeft gesproken op tal van podia over de hele wereld, waaronder meerdere TEDx-talks, SXSW-evenementen, conferenties van Sustainable Brands, ChangeNow en vele andere hoogwaardige evenementen.

Voordat hij bij Tony's Chocolonely betrokken was, heeft hij met succes het merk innocent drinks gelanceerd, dat pure fruitsmoothies op de Europese markt bracht.

Al met al is Ynzo van Zanten bereid om zijn uitgebreide ervaring en inzichten te delen en bedrijven te helpen leren van zijn successen en mislukkingen, met een frisse kijk op ondernemen in de 21e eeuw.

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Ynzo van Zanten


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Ynzo van Zanten.

Het verhaal van een ongewone chocoladereep | Ynzo van Zanten | TEDxGouda

Raising the Bar, a world without slavery in any chocolate | Ynzo van Zanten | TEDxYouth@HNLBilthoven

How Small Choices Bring Big Changes: Ynzo van Zanten at TEDxBreda

Ynzo van Zanten spreekt

Informatie voor het inhuren van Ynzo van Zanten


In te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter
  • Presentator

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Ynzo van Zanten


Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Ynzo van Zanten?


Ynzo van Zanten spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Ynzo van Zanten ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • (a)sociaal ondernemen - Een knallende verhaal over betekenisvol ondernemerschap, over de lessen die je kan leren van merken als Tony's Chocolonely, over je verantwoordelijkheid nemen als ondernemer. Het is tijd om 'sociaal ondernemen' als de nieuwe norm neer te zetten, en 'asociale ondernemers' naar de marges van ondernemerschap te duwen.
  • Fear of Missing Purpose - Hop, met het hele marketingteam twee dagen een mooi hotel in om op zoek te gaan naar je purpose, want na Simon Sinek móest je wel. En dan prachtige marketingactivaties doen op die basis, liefst met een emotioneel pianootje er onder. Maar is dat waar de consument echt op aan gaat? Die wil gewoon een beter, duurzamer, gezonder, blijer leven.
  • Groeien, altijd maar groeien - Waar je ook kijkt, alles moet groeien. Want alleen dan schijn je succesvol te zijn. Maar groeien we ons niet van binnen kapot? Of het nou om de economie gaat, over je HR beleid, over duurzaamheid of over je 'purpose'; misschien kan je beter kijken naar innerlijke groei, of tevredenheid, als doelstelling. Want de wereld begint stretchmarks te vertonen.

Ynzo van Zanten geeft ook lezingen op maat en gaat graag aan de hand van een telefonisch gesprek na wat hij voor u kan betekenen.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Adjiedj Bakas

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Ben Kuiken

Spreker

Meer informatie over spreker Hans van der Loo

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Thijs Launspach

Spreker, Dagvoorzitter, Presentator

Meer informatie over spreker Maik de Boer

Spreker - presentator

Bekijk alle sprekers

Contact met Ynzo van Zanten?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Ynzo van Zanten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Ynzo van Zanten is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Ynzo van Zanten bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Ynzo van Zanten?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl