Prijsindicatie lezing

Wouter de Vries jr. sprekers tarief

0 results

Wouter de Vries jr. is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Wouter de Vries jr. voor uw evenement op te vragen.

Wouter de Vries jr. inhuren als spreker

Wouter de Vries jr. is één van de belangrijkste auteurs op het gebied van dienstenmarketing. Inmiddels heeft hij meer dan 25 boeken uitgebracht en zijn er meer dan 100.000 boeken over de toonbank en het internet gegaan.

Tijdens zijn presentatie spreekt Wouter de Vries enthousiast en vol passie over zijn vakgebied dienstenmarketing waarbij hij voorbeelden uit de praktijk weet te vertalen naar alle markten, sectoren en bedrijven. Wouter de Vries staat bekend om zijn pakkende onderwerpen zoals ‘begrijp de klant’, ‘waarom juicht de klant (niet meer)?’, ‘buitenspel of marktleider’ en de bekendste ‘waarom je een blauwe banaan wilt zijn’.

Vaak maakt Wouter zijn lezing ook op maat, mits het centrale thema een van volgende woorden omvat: dienstverlening, klanttevredenheid, processen, loyaliteit of marketing.

Eerder gaf hij lezingen voor onder andere Rabobank, Eneco, Heineken, ICI Paris, Ministerie van Financiën en het Flevoziekenhuis.

Videos

Video fragmenten

Inspirerende video's van Wouter de Vries jr.


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Wouter de Vries jr..

Wouter de Vries jr. spreekt

Informatie voor het inhuren van Wouter de Vries jr.


In te huren als

 • Geen resulaten

Talen

 • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Wouter de Vries jr.


Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Wouter de Vries jr.?


Wouter de Vries spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Wouter ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Mijn klant weet het ook niet meer!, een lezing over het denken en onbewuste handelen van uw klant aan de hand van Freud, Kahnemann en Dijksterhuis. Dit alles zeer toegankelijk gebracht op het niveau van Mindf*ck.
 • De placebo werking van verwachtingen
 • Help daar komt Alibaba!, maar dit keer met meer dan 40 rovers! Een lezing over de huidige en toekomstige ontwikkelingen van dienstverlening
 • Buitenspel of marktleider, een lezing over de nieuwste inzichten op het gebied van innovatie aan de hand van vele sportvoorbeelden
 • Waarom juicht de klant (niet meer)?
 • Aan loyaliteit heb je (n)iets?
 • Wat weten we eigenlijk van loyale klanten?
 • Als je zelf niet meer weet waar je goed in bent, dan...

Naast een aantal standaard lezingen, kan Wouter de Vries jr. ook een presentatie op maat maken. Wel is het belangrijk dat het centrale thema één van de volgende woorden omvat: marketing, dienstenmarketing, sales en reclame.

Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Drs. Wouter de Vries jr. dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Wouter de Vries jr.

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Wouter de Vries jr.


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Wouter de Vries jr.? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr. denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Overzicht boeken

Boeken van auteur Wouter de Vries jr.


Inmiddels heeft Wouter de Vries jr. al meerdere boeken en artikelen uitgegeven op het gebied van (diensten)marketing. De meest bekende titels zijn:

 • Essentie van Dienstenmarketingmanagement
 • Dienstenmarketing Management
 • Blauwe Bananen
 • Strategie voor dienstverleners

Bekijk boeken Wouter de Vries jr.

Meer dan 25 boeken geschreven door Wouter de Vries jr over dienstenmarketing

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Wouter de Vries jr.?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Wouter de Vries jr.? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Wouter de Vries jr. is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Wouter de Vries jr. bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Wouter de Vries jr.?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.