Prijsindicatie lezing

Tim Coronel sprekers tarief

€ 1.500,- tot € 2.500,-

Tim Coronel is beschikbaar voor

LezingLezing op maat

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Tim Coronel voor uw evenement op te vragen.

Tim Coronel inhuren als spreker

Tim Coronel is een Nederlands race- en rallyrijder die bekend is om zijn opmerkelijke prestaties op het circuit. Hij is ook een populaire spreker en inspireert veel mensen met zijn verhalen over uitdagingen, risico's en successen. Tim is topsporter, ondernemer en coureur.

In zijn lezingen deelt Tim zijn unieke perspectief op het rijden onder druk en hoe hij zijn angsten en uitdagingen heeft overwonnen om de beste versie van zichzelf te worden. Hij bespreekt ook hoe hij zijn doelen heeft bereikt door hard te werken en doorzettingsvermogen te tonen, en hoe hij zijn passie en enthousiasme voor het rijden heeft gebruikt om zijn droom waar te maken.

Tim vertelt niet alleen over zijn ervaring als coureur. Maar ook over zijn overwinningen en uitdagingen als ondernemer!

Tim's lezingen zijn interactief en vol met anekdotes uit zijn carrière, waaronder hoogtepunten uit zijn tijd op het circuit en achter de schermen verhalen over zijn reis naar de top. Zijn lezingen zijn zowel educatief als vermakend en hij biedt zijn publiek inzichten en bemoediging om hun eigen doelen en uitdagingen aan te gaan.

Als spreker is Tim energiek, humoristisch en altijd oprecht. Hij weet het publiek te verbinden en inspireert hen om hun grenzen te verleggen en te streven naar succes. Tim's lezingen zijn geschikt voor een breed publiek, van jongeren tot volwassenen, en zijn geweldig voor evenementen, bedrijfsbijeenkomsten en conferenties.

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Tim Coronel


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Tim Coronel.

TIM CORONEL: POSITIVITEIT, EXPEDITIE ROBINSON, NLP & ONDERNEMEN

Ogenschijnlijk kent het leven van Tim Coronel geen beperkingen. Is dat ook zo?

Tim Coronel spreekt

Informatie voor het inhuren van Tim Coronel


In te huren als

 • Spreker

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Tim Coronel


Tim Coronel is een Nederlands race- en rallyrijder die zijn carrière begon in 1994. Hij is de tweelingbroer van de beroemde Nederlandse rallyrijders Tom en Twee-Michelin-sterrenchef Kiki Coronel. Tim groeide op met race- en rallyauto's en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor snelheid en adrenaline.

In de loop der jaren heeft Tim een indrukwekkende carrière opgebouwd en heeft hij deelgenomen aan verschillende race- en rally-evenementen over de hele wereld. Hij is bekend om zijn opmerkelijke prestaties, waaronder het winnen van verschillende races en het behalen van de podiumplaatsen in gerenommeerde evenementen zoals de Dakar Rally en de World Touring Car Championship.

Naast zijn race- en rallyprestaties is Tim ook een zakenman en heeft hij zijn eigen bedrijf, Tim Coronel Racing, opgericht. Hij is actief op sociale media en heeft een groot volgende opbouwen. Daarnaast is Tim ook een veelgevraagd spreker en verzorgt hij regelmatig lezingen en workshops over zijn carrière, uitdagingen en successen.

Tim wordt gewaardeerd om zijn persoonlijkheid, zijn passie voor het rijden en zijn toewijding aan zijn fans. Hij is een geweldige ambassadeur voor de motorsport en een inspiratiebron voor veel mensen die hun dromen willen verwezenlijken. Tim's harde werk en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om zijn droom waar te maken en hem geplaatst als een van de meest succesvolle en gerenommeerde race- en rallyrijders in Nederland.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Tim Coronel?


Tim Coronel spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Tim ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Succesvol ondernemen
 • Innovatie
 • Motivatie
 • Dromen najagen
 • Omgaan met tegenslag
 • Passie
 • Autosport
 • Topsport
 • Mindset
 • Omgaan met verandering

Lezing op maat van Tim Coronel

Naast een aantal standaard lezingen, kan Tim Coronel ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Tim Coronel dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Tim Coronel?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Tim Coronel? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Tim Coronel is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Tim Coronel bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Tim Coronel?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.