Mirjam Koornneef

Spreker, dagvoorzitter

Prijsindicatie lezing

Mirjam Koornneef sprekers tarief

€ 1.500,- tot € 2.500,-

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Mirjam Koornneef is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Mirjam Koornneef inhuren als spreker

In een tijd waarin diversiteit en inclusie steeds meer nadruk krijgen, springt Mirjam Koornneef naar voren als een praktische verbinder. Ze spreekt niet alleen vanuit theoretisch perspectief, maar vooral vanuit haar eigen ervaring en betrokkenheid. In haar inspirerende presentatie neemt Mirjam ons mee op een reis door het leven van mensen met gehoor- of visuele beperkingen. Haar inzichten zijn verrassend en hebben de potentie om onze kijk op werk en samenleving ingrijpend te veranderen.

Mirjam begint haar verhaal met een krachtige opening die direct de essentie van inclusie voelbaar maakt voor het publiek. Hiermee legt ze de basis voor het besef dat er in Nederland alleen al miljoenen mensen met een beperking zijn, velen van hen staan onnodig aan de zijlijn op de arbeidsmarkt. Ze confronteert ons met de harde realiteit: een groot aantal mensen met een beperking is werkloos, niet vanwege een gebrek aan talent, maar vanwege een gebrek aan gelijke kansen.

Desondanks is Mirjam's boodschap er een van hoop en actie. Ze laat zien dat diversiteit en inclusie niet alleen ethisch juist zijn, maar ook leiden tot hogere omzetten, meer innovatie en tevredenheid op de werkvloer. Met overtuigende data en persoonlijke verhalen illustreert ze hoe inclusieve praktijken zoals eerlijke werving en aangepaste werkprocessen werkelijk het verschil kunnen maken.

Haar persoonlijke betrokkenheid blijkt uit haar inzet voor inclusieve projecten zoals stadstours geleid door gidsen met een beperking. Ze benadrukt het belang van bewustwording over inclusie vanaf jonge leeftijd, wat blijkt uit haar ontwikkeling van een kinderboek over diversiteit. Deze initiatieven laten zien dat verandering begint bij bewustwording en educatie, zelfs op jonge leeftijd.

Mirjam daagt haar publiek uit om verder te kijken dan traditionele quota en percentages, en echt na te denken over wat inclusie inhoudt. Ze spoort ons aan om de unieke bijdrage te erkennen die mensen met een beperking kunnen leveren op de werkvloer, en om te handelen vanuit een diepere motivatie dan alleen het voldoen aan normen.

In haar oproep tot actie benadrukt Mirjam dat echte inclusie begint bij individuele keuzes en acties. Ze nodigt haar publiek uit om de kansen te grijpen die inclusiviteit biedt, niet alleen vanuit moreel oogpunt, maar ook als een strategische voorsprong. Met een mix van persoonlijke anekdotes, feiten en inspirerende voorbeelden maakt Mirjam duidelijk dat iedereen de kracht heeft om een meer inclusieve wereld te creëren. Haar boodschap is helder: durf anders te kijken, durf actie te ondernemen en ontdek de ongekende mogelijkheden die inclusiviteit met zich meebrengt.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Mirjam Koornneef


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Mirjam Koornneef.

Mirjam Koornneef spreekt

Informatie voor het inhuren van Mirjam Koornneef


In te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter

Talen

  • Nederlands

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Mirjam Koornneef


Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Mirjam Koornneef?


Mirjam Koornneef spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Mirjam ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Inclusie
  • Diversiteit

Naast een aantal standaard lezingen, kan Mirjam Koornneef ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Mirjam een presentatie voor die geheel bij uw doelgroep en thema.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle sprekers

Contact met Mirjam Koornneef?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Mirjam Koornneef? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Mirjam Koornneef is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Mirjam Koornneef bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Mirjam Koornneef?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl