Prijsindicatie lezing

Mark Tuitert sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Mark Tuitert is beschikbaar voor

LezingLezing op maatWebinar

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Mark Tuitert voor uw evenement op te vragen.

Mark Tuitert inhuren als spreker

Mark Tuitert is voormalig langebaanschaatser en geeft tegenwoordig lezingen over zijn ervaringen in de topsport. Vol passie vertelt hij over hoe hij zijn dromen heeft waargemaakt en hoe je sterker wordt door tegenslag en geeft hij je handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast komen thema's als moed tonen, keuzes maken en succesvol samenwerken aan de orde. Tevens laat hij zien hoe je elke keer weer zelf de verantwoordelijheid moet nemen voor dingen en hoe je je persoonlijk kan ontwikkelen.

Mark vertelt vanuit zijn eigen ervaringen vanuit de topsport. Jarenlang stond hij aan de top, hij omschrijft het zijn eigen onderneming. Hij leerde waardevolle lessen over het nemen van verantwoordelijkheid. 

Uiteraard is de weg naar succes voor iedereen anders en neemt iedereen zijn eigen weg. Mark wil jou met zijn verhaal inspireren om jouw weg te vinden, jouw drive te vinden. 

Mark Tuitert schreeft een boek genaamd 'Drive: train je stoicijnse mindset!'

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Mark Tuitert


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Mark Tuitert.

MINDSET TRAINEN met STOICIJNSE WIJSHEDEN door OLYMPISCH KAMPIOEN MARK TUITERT

Mark Tuitert: ‘In de moeilijkste momenten liggen de grootste lessen’

Motivatiespeech door Mark Tuitert

Mark Tuitert spreekt

Informatie voor het inhuren van Mark Tuitert


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Mark Tuitert


Mark Tuitert is een gepensioneerd Nederlands schaatser en Olympisch kampioen. Tuitert, geboren op 22 februari 1982 in Joure, Nederland, is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle schaatsers in de Nederlandse geschiedenis.

Beginjaren: Tuitert groeide op in Joure en begon op jonge leeftijd met schaatsen. Hij was van jongs af aan een getalenteerd schaatser en klom al snel door de gelederen van het Nederlandse schaatsen.

Hoogtepunten uit zijn carrière: Tuiterts doorbraak kwam in 2006, toen hij Nederlands kampioenschap allround won. Hij volgde dit op met een zilveren medaille op de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn en een gouden medaille op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver. Tuitert was ook meervoudig Europees kampioen en wereldbekerkampioen, en hij behaalde tijdens zijn carrière verschillende wereldrecords.

Pensioen: Tuitert stopte in 2014 met wedstrijdschaatsen en stapte over op coaching en sportcommentaar. Hij blijft betrokken bij de sport en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste schaatsers in de Nederlandse geschiedenis.

Persoonlijk leven: Tuitert is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast schaatsen houdt hij van golfen en reizen.

Tuiterts prestaties en bijdragen aan het schaatsen hebben hem brede erkenning en respect opgeleverd. Hij blijft een inspiratie voor veel jonge skaters en een symbool van uitmuntendheid in de sport. Tuiterts succes op het ijs en zijn positieve instelling en levenshouding maken hem tot een geliefde figuur in de Nederlandse sportwereld.

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Mark Tuitert?


Mark Tuitert spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Mark ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Succesvol samenwerken
  • Het vinden van je 'drive'
  • Verantwoordelijkheid nemen
  • Dromen waarmaken
  • Omgaan met tegenslag

Een lezing op maat van Mark Tuitert

Naast een aantal standaard lezingen, kan Markt Tuitert ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Markt Tuitert dan een presentatie voor die geheel bij u past.

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Mark Tuitert?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Mark Tuitert? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Mark Tuitert is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Mark Tuitert bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Mark Tuitert?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.