Marc van Eck

Prijsindicatie lezing

Marc van Eck sprekers tarief

Op aanvraag

Marc van Eck is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Marc van Eck inhuren als spreker

Marc van Eck: Inspirerende Topspreker voor Sterkere Bedrijfsidentiteit en Succes

Het bewijs is overtuigend: bedrijven behalen aantoonbaar meer succes wanneer ze hun unieke identiteit en overtuigingen omarmen, oftewel hun merk. Door je merk als leidraad te nemen, werk je niet alleen aan het versterken van je merk, maar ook aan het creëren van een krachtige en plezierige organisatie!

Inspirator Marc van Eck is een gerenommeerde internationale topspreker die bekendstaat om zijn vermogen om snel tot de essentie te komen en zijn publiek te raken. Met lezingen over leiderschap, positionering, internal branding en strategie boeit hij groepen tot wel 1000 mensen van de eerste tot de laatste minuut. Marc gebruikt humor en sprekende voorbeelden die voor iedereen herkenbaar zijn en blijven hangen.

Inspirator Marc van Eck is een kritische visionair. Zijn scherpzinnigheid en authenticiteit spreken voor zich. Tijdens zijn lezingen en workshops gebeurt er echt iets. Mensen vormen een mening na een lezing van Marc. Hij inspireert mensen om aan de slag te gaan, individueel of gezamenlijk, en te bouwen aan een krachtig merk. Zijn expertise is zeer solide, gebaseerd op praktijkervaring en eigenzinnigheid. Zijn persoonlijke merkwaarden omvatten: oplossingsgericht, impulsief, creatief, gedreven en eigenwijs.

Onderwerpen waar Marc lezingen over geeft: 

·         Het Succes van Internal Branding

·         Business Plan in 1 A4

·         Karaktervol Positioneren

·         Business Strategie

·         Innovatie

·         Leiderschap

·         Klantgericht Handelen

 

 

Marc van Eck spreekt

Informatie voor het inhuren van Marc van Eck


In te huren als

  • Spreker
  • Coach

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Marc van Eck


Marc van Eck, een Bedrijfseconoom afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen en geregistreerd marketeer, is een van de oprichters van Business Openers, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van strategische marketing. Hij wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande sprekers in Europa op het gebied van Merkpositionering, Internal Branding en Business Strategie. Voor zijn huidige rol werkte hij 8 jaar als marketeer bij Procter & Gamble en als strategieconsultant bij Bain & Company. Bovendien bekleedt hij de functie van voorzitter van de NIMA Groepering Internal Branding en is de drijvende kracht achter het innovatieve en duurzame espressomerk, Medellín Secret.

In de afgelopen twaalf jaar heeft Marc van Eck talloze merken geholpen bij hun merkpositionering en heeft hij hen geholpen deze strategieën daadwerkelijk te implementeren. Zijn adviezen hebben merken in zowel de profit- als non-profitsector geholpen om het merk als leidraad te gebruiken voor strategie, communicatie, innovatie en klantgericht handelen. Hierbij maakt hij gebruik van de door hemzelf ontwikkelde modellen, de BrandPositioner© en BrandHouse©, om een krachtige en aantrekkelijke positionering te bereiken en het merk daadwerkelijk als een kompas te benutten.

Als mede-auteur van het boek 'Internal Branding in de Praktijk - het merk als kompas,' dat in 2008 werd uitgeroepen tot marketingboek van het jaar, en de bestseller 'Businessplan op 1 A4,' over het behalen van meer succes met de OGSM-methodologie, heeft Marc van Eck zijn expertise opmerkelijk laten gelden. Zijn meest recente boek, 'Het succes van Internal Branding - sterke merken bouwen en onderhouden,' werd bekroond met 5 sterren door het Tijdschrift voor Marketing en wordt beschouwd als een absolute must-read.

Marc van Eck staat bekend om zijn praktische en kritische kijk op merken en leiderschap, en zijn inspirerende lezingen en coaching hebben al velen verder geholpen.

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Marc van Eck?


Marc van Eck spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Hij ontwikkelt ook lezingen op maat.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Bekijk alle sprekers

Contact met Marc van Eck?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Marc van Eck? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Marc van Eck is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Marc van Eck bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Marc van Eck?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl