Maik de Boer

Spreker

Prijsindicatie lezing

Maik de Boer sprekers tarief

Op aanvraag

Maik de Boer is beschikbaar voor

Lezing,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Maik de Boer inhuren als spreker

Maik de Boer is een bekende Nederlandse mode- en lifestyle-expert. Naast zijn werk als stylist, presentator en tv-persoonlijkheid geeft hij ook lezingen over diverse onderwerpen. Hieronder vind je een aantal van de onderwerpen waar Maik de Boer over spreekt en wat meer informatie hierover.

Mode en styling - Maik de Boer is al jarenlang werkzaam als mode-expert en stylist en kan dan ook als geen ander spreken over de laatste modetrends en de invloed van mode op ons dagelijks leven. Hij kan vertellen over zijn eigen ervaringen en zijn visie op mode en styling.

Personal branding - Als bekende Nederlander heeft Maik de Boer veel ervaring met het opbouwen van een persoonlijk merk en het creëren van een eigen imago. In zijn lezingen deelt hij tips en tricks over hoe je als individu een sterk en herkenbaar merk kunt neerzetten.

Lifestyle en welzijn - Naast mode en styling is Maik de Boer ook geïnteresseerd in lifestyle en welzijn. In zijn lezingen vertelt hij bijvoorbeeld over gezonde voeding, het belang van sport en beweging en hoe je een gezonde work-life balance kunt creëren.

Ondernemerschap - Als ondernemer heeft Maik de Boer veel ervaring met het opzetten en runnen van zijn eigen bedrijf. In zijn lezingen deelt hij zijn kennis en ervaringen over bijvoorbeeld het starten van een eigen onderneming, het vinden van investeerders en het omgaan met concurrentie.

Of het nu gaat om mode, lifestyle of ondernemerschap, Maik de Boer weet als geen ander hoe je mensen kunt inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Maik de Boer


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Maik de Boer.

Maik de Boer spreekt

Informatie voor het inhuren van Maik de Boer


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Maik de Boer


Maik de Boer is geboren op 15 januari 1963 in Hilversum, Nederland. Hij begon zijn carrière in de mode als assistent bij modeontwerper Frank Govers. Later werkte hij als stylist voor diverse tijdschriften en televisieprogramma's.

In de jaren '90 maakte Maik de Boer naam als vaste stylist van Linda de Mol en haar blad LINDA. Daarnaast was hij regelmatig te zien als mode-expert in televisieprogramma's zoals RTL Boulevard en Project Catwalk.

In 2010 nam Maik deel aan het televisieprogramma Wie is de Mol?, waarin hij uiteindelijk de winnaar werd. Dit leverde hem een grotere bekendheid op bij het grote publiek. In de jaren daarna was hij onder andere te zien als jurylid in het programma Hollands Next Top Model.

Maik de Boer staat bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en zijn gevoel voor stijl. Hij is een veelgevraagd spreker en treedt regelmatig op als gastheer of presentator bij evenementen.

Maik de Boer geeft workshops waarin hij zijn lezing combineert met het geven van persoonlijke stylingadviezen. In zijn interactieve lezing vertelt Maik de Boer over etiquette, modetrends, do’s & don’ts, leuke wetenswaardigheden over mode, anekdotes uit zijn carrière en betrekt hij het publiek bij zijn verhaal.  Maik kent als geen ander de wisselwerking tussen karakter en kleding en kan dit goed vertalen naar een persoonlijk advies.

 

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Maik de Boer?


Maik de Boer spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Maik ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Mode en styling
  • Personal Branding
  • Lifestyle en welzijn
  • Ondernemerschap
  • Stylingadvies
  • Kleuradvies
  • Etiquette
  • Modetrends

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Annemarie Mars

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Vicent Everts

Spreker - dagvoorzitter - presentator

Meer informatie over spreker Bas Haring

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Wim Anker

Spreker

Meer informatie over spreker Eric Smit

Spreker

Meer informatie over spreker Sydney Brouwer

Spreker, presentatie

Bekijk alle sprekers

Contact met Maik de Boer?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Maik de Boer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Maik de Boer is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Maik de Boer bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Maik de Boer?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl