Maaike de Reuver

Spreker

Prijsindicatie lezing

Maaike de Reuver sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 3.500,-

Maaike de Reuver is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Maaike de Reuver inhuren als spreker

Als hoofdredacteur van Food Inspiration deelt Maaike de Reuver haar inzichten over de foodservicebranche, zowel lokaal als internationaal. Haar expertise in het signaleren van trends wordt versterkt door haar vermogen om deze te illustreren met conceptuele voorbeelden, verrijkt met haar persoonlijke ervaringen, fotoverslagen en mini-documentaires. Ze heeft opmerkelijke keynote presentaties geleverd, zowel live als vanuit de Food Inspiration Studio, voor een indrukwekkende lijst van cliënten waaronder Unilever, Google, en Spar, en draagt haar kennis ook over via gastcolleges bij diverse horeca- en foodopleidingen.

Maaike speelt een centrale rol bij de jaarlijkse Food Inspiration Days, een toonaangevend congres voor foodservice professionals in de Benelux, waar ze zowel presenteert als modereert. Haar zoektocht naar de nieuwste trends voerde haar samen met collega-trendwatchers door steden over de hele wereld, van Berlijn tot New York.

Haar ondernemerschap kwam tot uiting toen ze We Canteen oprichtte, een vernieuwend cateringbedrijf dat zich richt op de samenwerking met lokale ondernemers om unieke bedrijfsfoodcourts te creëren. Onder haar leiding groeide We Canteen uit tot een succesvol bedrijf dat inmiddels de dagelijkse catering verzorgt op meer dan 25 locaties. Haar betrokkenheid bij de oprichting van We Canteen benadrukt haar expertise in catering en haar voortdurende zoektocht naar innovatieve foodstart-ups, die ze een platform biedt.

Maaike's bijdrage aan de voedselindustrie is erkend met haar verkiezing tot een van de 100 gamechangers in food in 2018 en 2019, een erkenning van haar invloed en bijdrage aan de sector. Als scout voor de Food100 nomineert zij bedrijven die volgens haar een significante impact hebben op de voedselwereld.

Maaike belicht onderwerpen zoals foodtrends, marktcijfers, innovatieve start-ups en bedrijven, duurzaamheid, en strategie binnen de foodservice. Ze biedt ook inzicht in hoe te navigeren door nieuwe regelgeving binnen de branche, waarmee ze haar publiek voorziet van waardevolle kennis en inspiratie voor de toekomst van voedsel en gastvrijheid.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Maaike de Reuver


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Maaike de Reuver.

Maaike de Reuver spreekt

Informatie voor het inhuren van Maaike Reuver


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Maaike de Reuver


Maaike de Reuver heeft zich ontpopt als een invloedrijke figuur in de foodservice-industrie, bekend om haar diepgaande inzichten in foodtrends, duurzaamheid en innovatie. Als hoofdredacteur van Food Inspiration deelt ze haar visie en analyses over de ontwikkelingen binnen de foodservicebranche, zowel in Nederland als internationaal. Haar vermogen om trends te duiden en te illustreren met concrete voorbeelden, gecombineerd met haar rijke ervaring, maakt haar presentaties en lezingen buitengewoon verrijkend.

Maaike's carrière is een testament van haar passie voor de voedselindustrie en haar toewijding aan innovatie. Haar avontuur begon met de oprichting van We Canteen, een cateringbedrijf dat een revolutie teweegbracht in bedrijfsfoodcourts door samen te werken met lokale ondernemers. Dit initiatief onderstreepte haar visie op een meer inclusieve en duurzame voedselvoorziening. Onder haar leiding groeide We Canteen uit tot een gerenommeerd bedrijf dat nu op meer dan 25 locaties de dagelijkse catering verzorgt.

Maaike's bijdragen aan de voedselindustrie gaan verder dan haar ondernemerschap. Ze is een gewilde spreker en heeft keynote presentaties geleverd voor een breed scala aan internationale en nationale klanten, waaronder toonaangevende bedrijven zoals Unilever, Google en Spar. Haar presentaties, verrijkt met persoonlijke ervaringen, fotoreportages en mini-documentaires, bieden unieke inzichten en inspireren haar publiek.

Haar jaarlijkse hoogtepunt is de moderatie en presentatie tijdens de Food Inspiration Days, het grootste foodservicecongres van de Benelux. Dit evenement trekt meer dan 1.300 professionals en dient als een platform voor het delen van kennis en het netwerken binnen de industrie. Daarnaast draagt Maaike bij aan de vorming van de volgende generatie professionals door gastcolleges te geven bij horeca- en foodvakopleidingen.

De erkenning van Maaike's impact op de industrie werd bevestigd toen zij in 2018 en 2019 werd uitgeroepen tot een van de 100 gamechangers in food, waarmee zij werd opgenomen in de prestigieuze Food100-lijst. Als scout voor dit initiatief, zet zij zich in voor het nomineren van bedrijven die een significante verandering teweegbrengen in de wereld van eten en drinken.

Met een onvermoeibare zoektocht naar de nieuwste trends heeft Maaike samen met collega-trendwatchers de wereld rondgereisd, van Europa tot Noord-Amerika, om inspiratie op te doen en deze te delen met haar publiek. Haar expertise strekt zich uit over verschillende domeinen binnen de foodservice, waaronder marktcijfers, duurzaamheid, strategie en het inspelen op nieuwe regelgeving.

Maaike de Reuver blijft een belangrijke stem in de discussie over de toekomst van voedsel en gastvrijheid. Haar werk inspireert velen binnen de industrie om te streven naar innovatie, duurzaamheid en een dieper begrip van de voedselcultuur.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Maaike de Reuver?


Maaike de Reuver spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Maaike ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Marktcijfers
  • Innovatieve start-ups en ondernemingen
  • Duurzaamheid
  • Strategie binnen foodservice
  • Inspelen op nieuwe regelgeving

Naast een aantal standaard lezingen, kan Maaike de Reuver ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Maaike een presentatie voor die geheel bij uw doelgroep en thema.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Wim Anker

Spreker

Meer informatie over spreker Ymkje  Leijstra

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Danny Mekic'

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Remy Gieling

Spreker, presentator, host, dagvoorzitter, moderator

Bekijk alle sprekers

Contact met Maaike de Reuver?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Maaike de Reuver? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Maaike de Reuver is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Maaike de Reuver bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Maaike de Reuver?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl