Prijsindicatie lezing

Lucia Rijker sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Lucia Rijker is beschikbaar voor

LezingLezing op maatWebinar

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Lucia Rijker voor uw evenement op te vragen.

Lucia Rijker inhuren als spreker

Lucia Rijker is een motiverende spreker die put uit haar ervaringen in de boksring, op filmsets en als personal trainer om anderen te inspireren en sterker te maken. Hier zijn enkele van de onderwerpen die ze behandelt in haar lezingen en presentaties:

Tegenspoed overwinnen: Als professionele bokser kreeg Rijker te maken met veel uitdagingen en obstakels in haar carrière, waaronder blessures en discriminatie. Ze deelt haar verhaal over doorzettingsvermogen en hoe ze deze obstakels heeft overwonnen om een ​​van de grootste vrouwelijke boksers aller tijden te worden.

De kracht van focus en discipline: Rijker stond bekend om haar intensieve trainingsregime en haar niet-aflatende toewijding aan haar vak. Ze spreekt over het belang van focus en discipline bij het behalen van persoonlijke en professionele doelen.

Mentale weerbaarheid: Boksen is zowel een mentale als een fysieke sport, en Rijker benadrukt het belang van mentale weerbaarheid bij het overwinnen van obstakels en het behalen van succes. Ze deelt haar tips voor het ontwikkelen van mentale weerbaarheid en veerkracht.

Gezondheid en welzijn: Rijker is een gecertificeerde personal trainer en ze benadrukt het belang van fysiek en mentaal welzijn bij het leiden van een bevredigend leven. Ze deelt haar tips om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven.

Je passies nastreven: Rijker volgde haar passie voor vechtsporten en boksen om een ​​van de grootste vrouwelijke boksers aller tijden te worden. Ze spreekt over het belang van het nastreven van iemands passies en het vinden van een doel en vervulling in het leven.

Inspirerende verandering: Rijker heeft haar platform gebruikt om gelijkheid te bevorderen en verandering te inspireren in de bokswereld en daarbuiten. Ze spreekt over het belang om op te komen voor waar je in gelooft en je stem en platform voorgoed te gebruiken.

De lezingen en presentaties van Lucia Rijker behandelen een breed scala aan onderwerpen die te maken hebben met het overwinnen van tegenspoed, het behalen van succes en het leiden van een bevredigend leven. Haar unieke combinatie van ervaringen als professionele bokser, actrice en personal trainer maken haar tot een krachtige en inspirerende spreker.

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Lucia Rijker


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Lucia Rijker.

Kun je het verleden accepteren? | DREAM SCHOOL | De les van Lucia Rijker

Lucia Rijker over haar plek in de International Boxing Hall of Fame

HAN Educatie Collegetour met Lucia Rijker

Lucia Rijker spreekt

Informatie voor het inhuren van Lucia Rijker


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Lucia Rijker


Lucia Rijker is een voormalige professionele vrouwelijke bokser uit Nederland. Ze werd geboren op 6 december 1970 in Amsterdam. Rijker begon haar vechtsporttraining op vijfjarige leeftijd en leerde karate en kickboksen. Ze stapte uiteindelijk over naar het boksen en maakte haar professionele debuut in 1996.

Rijker vestigde zich snel als een van de beste vrouwelijke boksers ter wereld en won al haar 17 gevechten door knock-out. Ze deed mee aan meerdere wereldkampioenschappen in verschillende gewichtsklassen en werd algemeen beschouwd als de beste vrouwelijke bokser van haar tijd.

Naast haar succesvolle bokscarrière had Rijker ook een succesvolle acteercarrière en verscheen ze in verschillende films en tv-shows. Ze is misschien het best bekend voor haar rol als de doortrapte Ray Jackson in de film "Million Dollar Baby" uit 2005.

Ondanks haar succes in zowel boksen als acteren, staat Rijker misschien wel het meest bekend om haar intense toewijding aan haar vak. Ze stond bekend om haar intensieve trainingsregime en haar bereidheid om elke uitdager aan te gaan, hoe zwaar ook.

Rijker stopte in 2007 met boksen, maar haar impact op de sport is nog steeds voelbaar. Ze wordt algemeen beschouwd als een van de grootste vrouwelijke boksers aller tijden en heeft talloze andere vrouwen geïnspireerd om aan de sport te beginnen.

Buiten boksen en acteren is Rijker ook een gecertificeerde personal trainer en een motiverende spreker. Ze zet zich in om mensen te helpen een gezonder en bevredigender leven te leiden, gebruikmakend van de lessen die ze heeft geleerd van haar jaren in de ring.

Lucia Rijker is een legendarische vrouwelijke bokser en actrice die een blijvende invloed heeft gehad op zowel sport als entertainment. Ze is een inspiratie voor talloze mensen over de hele wereld en een waar bewijs van de kracht van hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen.

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Lucia Rijker?


Lucia RIjker spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Lucia ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Omgaan met tegenslag
  • Focus en discipline
  • Mentale weerbaarheid
  • Gezondheid en welzijn
  • Passies nastreven
  • Inspiratie en motivatie

Naast een aantal standaard lezingen kan Lucia Rijker ook lezingen op maat verzorgen. Op basis van een telefonisch voorgesprek bereidt Lucia een presentatie voor die geheel bij jullie thema en doelgroep past. 

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Lucia Rijker?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Lucia Rijker? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Lucia Rijker is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Lucia Rijker bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Lucia Rijker?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.