Lucia Rijker

Prijsindicatie lezing

Lucia Rijker sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Lucia Rijker is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Lucia Rijker inhuren als spreker

Lucia Rijker heeft een indrukwekkende carrière als kickbokser achter de rug en is tegenwoordig actief als leraar, coach, acteur en inspirerend spreker. In het televisieprogramma 'Dream School' vervult Lucia de rol van coach, waar ze schoolverlaters opnieuw tracht te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

Tijdens haar lezingen neemt ze het publiek mee op een reis om te ontdekken of hun doelen nog steeds overeenkomen met hun ware waarden. Lucia benadrukt dat in iedereen de kracht schuilt om uitdagingen aan te gaan. Ze biedt inzichten in bewustzijn, acceptatie, openheid, kwetsbaarheid, wijsheid, compassie, levenservaring en het vermogen om anderen te inspireren.

Lucia vindt haar levensuitdaging in motivatie, gedreven door wijsheid, moed en mededogen. Ze is vastbesloten om iedereen te motiveren, ontwikkelen, onderwijzen, inspireren, aanmoedigen en veranderen.

 

Video fragmenten

Inspirerende video's van Lucia Rijker


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Lucia Rijker.

Kun je het verleden accepteren? | DREAM SCHOOL | De les van Lucia Rijker

Lucia Rijker over haar plek in de International Boxing Hall of Fame

HAN Educatie Collegetour met Lucia Rijker

Lucia Rijker spreekt

Informatie voor het inhuren van Lucia Rijker


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Lucia Rijker


Lucia Rijker is een voormalige professionele vrouwelijke bokser uit Nederland. Ze werd geboren op 6 december 1970 in Amsterdam. Rijker begon haar vechtsporttraining op vijfjarige leeftijd en leerde karate en kickboksen. Ze stapte uiteindelijk over naar het boksen en maakte haar professionele debuut in 1996.

Rijker vestigde zich snel als een van de beste vrouwelijke boksers ter wereld en won al haar 17 gevechten door knock-out. Ze deed mee aan meerdere wereldkampioenschappen in verschillende gewichtsklassen en werd algemeen beschouwd als de beste vrouwelijke bokser van haar tijd.

Naast haar succesvolle bokscarrière had Rijker ook een succesvolle acteercarrière en verscheen ze in verschillende films en tv-shows. Ze is misschien het best bekend voor haar rol als de doortrapte Ray Jackson in de film "Million Dollar Baby" uit 2005.

Ondanks haar succes in zowel boksen als acteren, staat Rijker misschien wel het meest bekend om haar intense toewijding aan haar vak. Ze stond bekend om haar intensieve trainingsregime en haar bereidheid om elke uitdager aan te gaan, hoe zwaar ook.

Rijker stopte in 2007 met boksen, maar haar impact op de sport is nog steeds voelbaar. Ze wordt algemeen beschouwd als een van de grootste vrouwelijke boksers aller tijden en heeft talloze andere vrouwen geïnspireerd om aan de sport te beginnen.

Buiten boksen en acteren is Rijker ook een gecertificeerde personal trainer en een motiverende spreker. Ze zet zich in om mensen te helpen een gezonder en bevredigender leven te leiden, gebruikmakend van de lessen die ze heeft geleerd van haar jaren in de ring.

Lucia Rijker is een legendarische vrouwelijke bokser en actrice die een blijvende invloed heeft gehad op zowel sport als entertainment. Ze is een inspiratie voor talloze mensen over de hele wereld en een waar bewijs van de kracht van hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen.

 

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Lucia Rijker?


Lucia RIjker spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Lucia ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Omgaan met tegenslag
  • Focus en discipline
  • Mentale weerbaarheid
  • Gezondheid en welzijn
  • Passies nastreven
  • Inspiratie en motivatie

Naast een aantal standaard lezingen kan Lucia Rijker ook lezingen op maat verzorgen. Op basis van een telefonisch voorgesprek bereidt Lucia een presentatie voor die geheel bij jullie thema en doelgroep past. 

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Edith Bosch

Spreker, trainer, coach

Meer informatie over spreker Eva Bos

Spreker en workshopleider

Meer informatie over spreker Jan Spannenberg

Spreker, kok

Bekijk alle sprekers

Contact met Lucia Rijker?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Lucia Rijker? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Lucia Rijker is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Lucia Rijker bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Lucia Rijker?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl