Prijsindicatie lezing

Kristel Groenenboom sprekers tarief

0 results

Kristel Groenenboom is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Kristel Groenenboom voor uw evenement op te vragen.

Kristel Groenenboom inhuren als spreker

Kristel Groenenboom is ondernemer en eigenaar van miljoenenbedrijf Groenenboom Container Services. Al sinds haar 23e runt zij dit familiebedrijf. Inmiddels is ze bekend als containerqueen van Nederland en een voorbeeld voor vele vrouwen. Onlangs is Kristel uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2022. 

Kristel Groenenboom is te boeken voor lezingen op congressen en evenementen. Zij snijdt de thema's ondernemerschap, ondernemen op jonge leeftijd, kansen en mogelijkheden die je kunt grijpen en hoe is om te werken in een familiebedrijf. Een inspirerend verhaal over dat je je niks aan moet trekken van anderen. Laat anderen je niet stoppen om je dromen te verwezenlijken. Je bent nooit te jong!

Kristel heeft ze diverse boeken geschreven waarbij ze vooral vrouwelijke ondernemers willen laten zien wat er mogelijk is! Haar meest bekende boek 'Mag ik meneer Kristel even spreken' (2017) is een echt aanrader voor vrouwen die willen afrekenen met vooroordelen van anderen en gewoon willen werken.  Verder heeft Kristel het boek 'Nu of Nooit' (2021) geschreven.

Inmiddels heeft Kristel voor tal van bedrijven lezingen mogen geven. Onder andere het UWV, Erasmus Universiteit, Hogeschool Utrecht en Techport. 

Boek Kristel bij het Sprekersbureau voor jullie congres of evenement. 

Videos

Video fragmenten

Inspirerende video's van Kristel Groenenboom


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Kristel Groenenboom.

Kristel Groenenboom spreekt

Informatie voor het inhuren van Kristel Groenenboom


In te huren als

 • Geen resulaten

Talen

 • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Kristel Groenenboom


Kristel Groenenboom is columnist, spreker maar bovenal ondernemer en eigenaar van een miljoenenbedrijf in containers. Zij studeerder aan de Universiteit van Antwerpen waar zij op haar 23e afstudeerde als handelsingenieur. In 2009 nam ze het bedrijf over van haar vader. Ze is directeur en enig aandeelhouder en heeft 30 mensen in dienst. 

Kristel werd vooral bekend door haar boek 'Mag ik mevrouw Kristel even spreken?' (2017) waarin ze afrekent met de vooroordelen die er zijn over jonge vrouwelijke ondernemers. 

Kristel werd uigeroepen tot meest veelbelovend zakenvrouw  en internationaal onderneemster van het jaar.

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Kristel Groenenboom?


Kristel Groenenboom spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Kristel Groenenboom ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Ondernemerschap
 • Jonge ondernemers
 • Vooroordelen vrouwelijke ondernemers
 • Werken in een familiebedrijf
 • Kansen grijpen
 • Leidinggeven
 • Dromen najagen
 • Persoonlijke groei

Naast een aantal standaard lezingen, kan Kristel Groenenboom ook een presentatie op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Kristel dan een presentatie voor die geheel past bij jullie bijeenkomst.

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Kristel Groenenboom

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Kristel Groenenboom


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Kristel Groenenboom? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Overzicht boeken

Boek van Kristel Groenenboom


Kristel Groenenboom heeft een tweetal boeken geschreven. 

 • Mag ik meneer Kristel even spreken? (2017)
 • Nu of Nooit. (2021)

Bekijk boeken Kristel Groenenboom

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Kristel Groenenboom?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Kristel Groenenboom? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Kristel Groenenboom is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Kristel Groenenboom bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Kristel Groenenboom?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.