Prijsindicatie lezing

Jan van Hooff sprekers tarief

0 results

Jan van Hooff is beschikbaar voor

0 results

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Check beschikbaarheid

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Jan van Hooff voor uw evenement op te vragen.

Jan van Hooff inhuren als spreker

Jan van Hooff spreekt

Informatie voor het inhuren van Jan van Hooff


In te huren als

  • Geen resulaten

Talen

  • Geen resulaten

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Jan van Hooff


Jan van Hooff (1936) is emeritus-hoogleraar in de evolutie- en gedragsbiologie en tegenwoordig ook bekend als graag geziene gast bij RTL Late Night en radio- en TV-colleges van de NTR en bij de Universiteit van Nederland van Alexander Klöpping. Hij doceerde o.a. aan de Universiteit Utrecht, de Universiteit van Zurich en de prestigieuze École Normale Supérieure van Parijs. Hij is honorair professor van de Universitas Nasional in Jakarta. Van Hooff staat bekend als een docent die volle zalen trekt, niet alleen tijdens universitaire colleges, maar ook als hij optreedt in symposia en workshops. Zijn bevlogen, inzichtelijke en humorvolle presentaties maken hem een gevraagd spreker in de media en op evenementen, variërend van Lowlands tot Studium Generale en Science Cafés. Hij deed onderzoek over sociale processen in dierengemeenschappen, over ‘invloed’, ‘gezag’ en ‘leiderschap’. Dat is meer dan ‘macht’ en “het overleven van de sterkste”. Als belangentegenstellingen samenwerking in de weg staan, vraagt dit om conflictregulatie, tolerantie en ‘verzoening’. De wetmatigheden die de sociale relaties bij mensapen bepalen vind je terug op alle niveaus van menselijke organisaties. Van Hooff houdt je een ‘biologische spiegel’ voor: confronterend, inspirerend en verhelderend.

Onderwerpen

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Jan van Hooff?


Jan van Hooff spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Jan van Hooff ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Macht, gezag en leiderschap
  • Altruïsme en egoïsme in groepen
  • Voorwaarden voor conflictoplossing
  • Weerbaarheid, onzekerheid en stress

Beschikbaarheid en informatie

Stuur mij de beschikbaarheid en prijs van Jan van Hooff

* Wij gebruiken uw e-mailadres om uw vraag te beantwoorden. Uw e-mailadres en informatie wordt niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u op onze privacyverklaring.

Informatie aanvragen

Informeer naar Jan van Hooff


Wilt u prijsinformatie, beschikbaarheid voor een bepaalde datum en tijd opvragen voor een lezing van Jan van Hooff? Gebruik het formulier en wij sturen een gratis een offerte.

Neem contact op met Jan van Hooff

Jan van Hooff denkt graag met u mee bij de invulling van uw presentatie, zodat de inhoud aansluit op de bijeenkomst, onderwerp of thema.

Neem geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 085 - 130 2248 of vul het contactformulier in. Normaliter reageren wij binnen één dag.

Wilt u snel contact met Het Sprekersbureau dan kunt u het beste bellen of chatten.

Het gemak van Het Sprekersbureau

Deze sprekers vindt u misschien ook interssant

0 results

Wilt u meer sprekers bekijken? Alle sprekers

Contact met Jan van Hooff?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Jan van Hooff? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Jan van Hooff is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Jan van Hooff bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Meer weten of een lezing boeken van Jan van Hooff?

Stuur een e-mail naar info@hetsprekersbureau.nl of vul ons boekingsformulier in. Wij vertellen u dan alles over de lezingen, de mogelijkheden en tarieven.