Hans Steenbergen

Spreker

Prijsindicatie lezing

Hans Steenbergen sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Hans Steenbergen is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Hans Steenbergen inhuren als spreker

Hans Steenbergen, bekend als de toonaangevende 'foodservice-filosoof', is een invloedrijke trendwatcher in de wereld van eten en drinken. Met een indrukwekkende carrière die teruggaat tot 2009, toen hij Food Inspiration magazine oprichtte, het eerste digitale tijdschrift voor foodprofessionals. Zijn expertise en inzichten in de toekomst van food en hospitality hebben hem de titel 'beste specialist trendwatcher van het jaar' in de categorie food in 2010 opgeleverd.

Als medeoprichter van Food Inspiration, journalist, en ervaren moderator, heeft Steenbergen een uniek platform gecreëerd voor het delen van vernieuwende ideeën over de foodsector. Zijn rol binnen de International Hospitality Advisory Board van de Hotel Management School Maastricht en zijn lidmaatschap bij Quality Lodging benadrukken zijn betrokkenheid bij het vormgeven van de toekomst van gastvrijheid en foodservice.

Steenbergen staat bekend om zijn vermogen om belangrijke trends en ontwikkelingen binnen de voedselindustrie te identificeren en te analyseren, resulterend in inspirerende lezingen en keynotes voor toonaangevende internationale organisaties zoals Unilever en Google. Zijn werk als moderator bij prestigieuze culinaire congressen en de organisatie van de Food Inspiration Days, het grootste Foodservicecongres in de Benelux, onderstrepen zijn expertise en invloed in de sector.

Zijn betrokkenheid bij het Google Food Lab en de oprichting van het Food100-netwerk toont zijn toewijding aan innovatie en het stimuleren van verandering binnen de voedselindustrie. Steenbergen's jaarlijkse Food Inspiration Trendreport is een essentiële bron voor professionals die op zoek zijn naar de laatste inzichten en trends in food en hospitality.

Met een achtergrond in Nederlandse literatuur, film en filosofie, en zijn ervaring als redacteur, combineert Steenbergen zijn kennis van wereldwijde foodtrends met een diepgaand begrip van culturele, demografische en technologische veranderingen. Zijn lezingen bieden niet alleen een blik op de toekomst van voeding en foodservice, maar ook strategische inzichten en innovatieve concepten die essentieel zijn voor iedere organisatie in de branche.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Hans Steenbergen


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Hans Steenbergen.

Hans Steenbergen over foodtrends

True Trendwatching door Hans Steenbergen

TEDxBrainport 2012 - Hans Steenbergen - Eternal values in the rapidly changing world of restaurants

Hans Steenbergen spreekt

Informatie voor het inhuren van Hans Steenbergen


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Hans Steenbergen


Hans Steenbergen, bekend als de 'foodservice-filosoof', is een vooraanstaand trendwatcher op het vlak van eten en drinken in Nederland. In 2009 lanceerde hij Food Inspiration magazine, het werelds eerste digitale magazine voor professionals in de voedselsector. Een jaar later werd hij bekroond als 'best specialist trendwatcher of the year' in de categorie food. Als medeoprichter van Food Inspiration, vervult Hans meerdere rollen; hij is journalist, moderator en trendwatcher die de toekomst van food en hospitality verkent door belangrijke figuren in de sector te interviewen en inspirerende inzichten te delen via artikelen, films, presentaties en publicaties. Hans maakt actief deel uit van de International Hospitality Advisory Board van de Hotel Management School Maastricht en adviseert ook Quality Lodging, een selectie van luxe boutique hotels wereldwijd. Hij is medeoprichter van Food100, een netwerk dat gamechangers in de voedselsector verenigt, en van het Google Food Lab, een initiatief dat streeft naar innovatie in de voedselindustrie. Hans heeft een sleutelrol gespeeld in vele internationale evenementen en congressen, waaronder Chefs Revolution en zijn eigen Food Inspiration Days, het grootste Foodservicecongres in de Benelux. Hij is verantwoordelijk voor het jaarlijkse Food Inspiration Trendreport, dat belangrijke trends en inzichten in de sector belicht. Met zijn uitgebreide ervaring en unieke perspectief op voedseltrends heeft Hans een significante impact op de wereldwijde foodservice industrie. Hij heeft een achtergrond in Nederlandse literatuur, film en filosofie en heeft zijn carrière gestart bij het NOS-journaal voordat hij zich richtte op de voedselsector.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Hans Steenbergen?


Hans Steenbergen spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Hans ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Toekomst van voeding
  • Ontwikkelingen binnen foodserve en foodretail
  • Strategie
  • Indrukwekkende concepten en marktcijfers

Naast een aantal standaard lezingen, kan Hans Steenbergen ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Hans een presentatie voor die geheel bij uw doelgroep en thema.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Hans van der Loo

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Edith Bosch

Spreker, trainer, coach

Meer informatie over spreker Sydney Brouwer

Spreker, presentatie

Meer informatie over spreker Anje Marijcke van Boxtel

Spreker, trainer

Bekijk alle sprekers

Contact met Hans Steenbergen?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Hans Steenbergen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Hans Steenbergen is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Hans Steenbergen bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Hans Steenbergen?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl