Evert Heintz

Spreker

Prijsindicatie lezing

Evert Heintz sprekers tarief

€ 1.500,- tot € 2.500,-

Evert Heintz is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Evert Heintz inhuren als spreker

Ontdek de opwindende verhalen van Evert Heintz, waar avontuur, vitaliteit en inspiratie samenkomen. Met een achtergrond in bergbeklimmen en toerskiën deelt hij zijn uitdagende ervaringen, waaronder het onvergetelijke moment waarop hij tijdens een val op een sneeuwbrug belandde, die zijn leven redde boven een diepe gletsjerspleet van minstens 50 meter diep.

Met zijn passie voor het leven en zijn diepgaande kennis van het vitaliteitsmodel, de Piramide van Inzicht®, weet Evert Heintz organisaties en teams op een natuurlijke en inspirerende manier te motiveren. Hij richt zich met name op het onderwijs, waar hij docenten, schoolleiders en leerkrachten helpt om meer flow te brengen in het onderwijs.

Evert is beschikbaar voor boeiende lezingen, trainingen en workshops gericht op het vergroten van vitaliteit en het verminderen van stress op de werkvloer. Zijn specialisatie in FLOW wordt ondersteund door zijn fascinerende boek en indrukwekkende beeldmateriaal van zijn expedities. Door middel van interactieve presentaties en praktische tools uit de Piramide van Inzicht®, biedt hij concrete oplossingen voor het omgaan met stress, verhoogde werkdruk en snel veranderende omstandigheden. Met Evert Heintz als spreker ben je binnenkort klaar om moeiteloos de alledaagse uitdagingen in het werk aan te gaan!

Video fragmenten

Inspirerende video's van Evert Heintz


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Evert Heintz.

Evert Heintz spreekt

Informatie voor het inhuren van Evert Heintz


In te huren als

 • Spreker

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Evert Heintz


Evert Heintz, een ervaren bergbeklimmer en inspirerende spreker, verbindt zijn avontuurlijke ervaringen met het vitaliteitsmodel, de Piramide van Inzicht ®. Hij deelt openhartig het bijna fatale ongeluk dat hij tijdens een van zijn expedities meemaakte, waarbij hij in een vijftig meter diepe gletsjerspleet viel en op een sneeuwbrug landde, net op het randje van de dood. Door zijn overlevingsverhaal te delen, wil hij mensen en organisaties inspireren om te geloven in hun eigen potentieel en kracht. Tijdens ruim twee uur tussen leven en dood in de spleet, leerde hij door te denken en te handelen in mogelijkheden (DIMmen) en vond hij in de toepassing van de Piramide van Inzicht ® een bron van waarde. Na zijn miraculeuze redding, begroette de eigenaar van een berghut hem met de woorden: 'Gefeliciteerd! Vandaag is je 2e leven begonnen'.

Evert benadrukt het belang van het uitdagen van je comfortzone om nieuwe ervaringen op te doen en te groeien als individu en organisatie. Hij illustreert dit met voorbeelden uit zijn rijke klimervaring en de wetenschappelijke bevindingen van professor Csikszentmihalyi over het ontstaan van flow in situaties van gezonde stress. Met zijn lezingen moedigt Evert zijn publiek aan om het maximale uit zichzelf, hun team en de toekomst te halen, door een brug te slaan tussen individuele prestaties en teamdynamiek binnen organisaties.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Evert Heintz?


Evert Heintz spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Evert ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • FLOW
 • Persoonlijk leiderschap
 • Van Stress naar FLOW
 • Stress management
 • Teambuilding
 • Vitaliteit
 • Mentale veerkracht
 • Omgaan met uitdagende situaties en/ of veranderingen

 

Naast een aantal standaard lezingen, kan Evert Heintz ook een lezing op maat maken. Op basis van uw briefing en/of telefonisch voorgesprek, bereidt Evert een presentatie voor die geheel bij uw doelgroep en thema.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Anje Marijcke van Boxtel

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Mirjam Koornneef

Spreker en dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Vicent Everts

Spreker - dagvoorzitter - presentator

Bekijk alle sprekers

Contact met Evert Heintz?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Evert Heintz? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Evert Heintz is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Evert Heintz bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Evert Heintz?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl