Erben Wennemars

Spreker

Prijsindicatie lezing

Erben Wennemars sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Erben Wennemars is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Erben Wennemars inhuren als spreker

Erben Wennemars brengt bij binnenkomst een aanstekelijke energie met zich mee. Het is de energie van iemand die overal mogelijkheden ziet, altijd een stap verder gaat en zijn luisteraars meeneemt op een zoektocht naar de magie die zo cruciaal is in het dagelijks leven, op de werkvloer en binnen de sport. Zonder die magie, die passie, en zonder bewustzijn van de weg naar een doel, blijft alles zonder waarde en wordt een winnaar nooit een kampioen.

Gedurende zijn sportcarrière heeft Wennemars geleerd wat winnen inhoudt, wat je kunt bereiken als alles moet wijken voor een groter doel. Maar pas daarna heeft hij geleerd waar het werkelijk om draait en dat de grootste tegenslagen vaak de mooiste groeimomenten bieden.

Na zijn indrukwekkende schaatscarrière heeft Wennemars zich altijd ingezet voor een gezond en actief Nederland. Als ambassadeur voor het Jeugdfonds Sport, JOGG Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst, de Gezonde Sportkantine en The Daily Mile, en door marathons te lopen en schaats- en fietstrainingen te geven aan de jeugd, benadrukt hij het belang van beweging.

Als zoon van een melkveehouder heeft Wennemars geleerd dat als je iets wilt, je er ook iets voor moet doen. Op de boerderij moet je soms tevreden zijn met wat de omstandigheden bieden, en daar heeft hij de veerkracht ontwikkeld waar hij als topsporter, vader, partner, ondernemer en coach nog dagelijks van profiteert.

Wennemars heeft en geeft energie, dat zat er al vroeg in. Met zijn krachtige, ongeduldige en vastberaden schaatsstijl wilde hij winnen, en dat deed hij. Zijn presentaties kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw organisatie, van inspiratie tot het overbrengen van belangrijke boodschappen aan werknemers of klanten. En voor wie op zoek is naar een combinatie van inspiratie en activiteit, kan een sportieve clinic toegevoegd worden voor een dag vol inspiratie, beweging en ontspanning.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Erben Wennemars


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Erben Wennemars.

Erben Wennemars spreekt

Informatie voor het inhuren van Erben Wennemars


In te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter

Talen

  • Nederlands

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Over Erben Wennemars


Erben Wennemars, geboren in Dalfsen, Nederland, is een voormalig Nederlands schaatser en een bekend sportpersoonlijkheid. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij al een passie voor schaatsen en begon hij al vroeg met wedstrijden. Zijn talent werd al snel opgemerkt en hij maakte gestaag vorderingen in de sport.

In zijn lange en succesvolle carrière als schaatser domineerde Wennemars vooral op de korte afstanden. Hij won acht wereldkampioenschappen en behaalde twee bronzen medailles op de Olympische Winterspelen van Turijn in 2006. Zijn krachtige, gedreven stijl en vastberadenheid maakten hem tot een geduchte concurrent op het ijs.

Na zijn actieve schaatscarrière bleef Wennemars actief betrokken bij de sportwereld. Hij zette zich in voor verschillende goede doelen, zoals het Jeugdfonds Sport en gezondheidsinitiatieven zoals JOGG Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst. Als ambassadeur en motivator stimuleerde hij jongeren om actief te blijven en hun dromen na te streven.

Wennemars' betrokkenheid bij de sport beperkte zich niet tot het schaatsen; hij was ook een bekend gezicht als analist en commentator bij NOS Sport en BNN\Vara op RadioNPO1. Met zijn oprechte passie voor sport wist hij zijn publiek te inspireren en te motiveren.

Door zijn vastberadenheid, doorzettingsvermogen en passie voor sport heeft Erben Wennemars een blijvende indruk achtergelaten op de Nederlandse sportwereld en daarbuiten. Zijn nalatenschap strekt zich uit van zijn prestaties op het ijs tot zijn inspirerende betrokkenheid bij de bevordering van een gezonde levensstijl voor de jeugd.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Erben Wennemars?


... spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van zijn huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? ... ontwikkelt ook lezingen op maat.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Bob de Wit

Spreker

Meer informatie over spreker Tom Sligting

Spreker - dagvoorzitter - cabaretier

Meer informatie over spreker Frits Wester

Dagvoorzitter, presentator, gespreksleider, debatleider

Meer informatie over spreker Frans  Reichardt

Spreker, trainer

Bekijk alle sprekers

Contact met Erben Wennemars?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Erben Wennemars? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Erben Wennemars is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Erben Wennemars bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Erben Wennemars?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl