Daphne Gakes

Spreker

Prijsindicatie lezing

Daphne Gakes sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Daphne Gakes is beschikbaar voor

Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

In overleg

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Daphne Gakes inhuren als spreker

Daphne Gakes, een Nederlands schrijfster, theatermaakster en zelfbenoemd ‘seksprofessor’, verrijkt de wereld met haar lezingen en trainingen over communicatieve vaardigheden rondom consent. Haar werk, diep geworteld in hbo-v, Communicatiewetenschap, Theaterwetenschap, en seksuele hulpverlening, omarmt een unieke combinatie van wetenschappelijke inzichten, artistieke expressie en een ongeëvenaarde passie voor het bespreekbaar maken van seksualiteit. Als oprichter van Stichting tussen de Lakens strijdt Gakes actief tegen het taboe op seksualiteit en intimiteit, door een open dialoog te creëren en misverstanden rond deze thema’s aan te pakken. Daphne won de 'Seks & Media' prijs van de NVVS. Daarnaast keerde het VSB fonds een grote subsidie uit voor haar Stichting Tussen de Lakens om gezonde seksuele vorming in Nederland mogelijk te maken.

Haar benadering integreert wetenschap, theater, en cabaret, waardoor ze een unieke en onderhoudende leerervaring biedt die zowel educatief als bevrijdend is. Gakes belicht het belang van preventieve voorlichting over consent, communicatie rondom flirten en seksualiteit, en draagt bij aan het verminderen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Haar lezingen stimuleren zelfontdekking en geïnformeerde keuzes op het gebied van seksuele gezondheid en welzijn, terwijl ze ook gezonde, plezierige en bevredigende seksuele ervaringen bevordert.

Als spreker weet Gakes haar publiek te boeien met verhalen die vermakelijk en verlichtend zijn, over thema’s als consent, inclusie, en het belang van gezonde seksuele vorming. Haar vermogen om zware thema’s met humor en lichtheid te benaderen, maakt haar presentaties niet alleen informatief, maar ook memorabel. Door haar unieke perspectief en educatieve benadering draagt Daphne Gakes bij aan het creëren van een samenleving waarin seksualiteit wordt begrepen, gerespecteerd en gevierd.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Daphne Gakes


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Daphne Gakes.

#metoo op de werkvloer

Daphne Gakes spreekt

Informatie voor het inhuren van Daphne Gakes


In te huren als

  • Spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Onderwerpen

Klik op bovenstaande onderwerpen en thema's om andere gerelateerde sprekers te bekijken.

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Daphe Gakes


 

Daphne Gakes, bekend als de 'seksprofessor', combineert wetenschap, kunst en humor om seksualiteit en intimiteit toegankelijk te maken. Geboren op 12 september 1985, heeft Daphne zich na studies in onder meer hbo-v, Communicatiewetenschap, Theaterwetenschap en seksuele hulpverlening, ontwikkeld tot een vooraanstaand figuur in de Nederlandse theater- en literatuurwereld. Met lidmaatschap bij de NVVS, zet ze zich in voor open gesprekken over seksualiteit. In 2019 koppelde ze haar solo theatertour 'Ik Daphne Gakes' aan haar autobiografische boek, waarin ze het leven verkent met een focus op vrijheid. Als oprichter van Stichting Tussen de Lakens brengt ze seksuele voorlichting naar een breder publiek via theater, podcasts en televisie. Daphne's vernieuwende aanpak maakt haar niet alleen een pionier in seksuele educatie maar ook een inspiratiebron, met programma's die informeren en vermaken, geschikt voor diverse groepen.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Daphne Gakes?


Daphne Gakes spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Daphne ontwikkelt ook lezingen op maat.

  • Grensoverschrijdend gedrag
  • Veiligheid
  • Gezonde seksuele vorming

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Anje Marijcke van Boxtel

Spreker, trainer

Meer informatie over spreker Adjiedj Bakas

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Anouk  Hoogendijk

Spreker, interviewer

Bekijk alle sprekers

Contact met Daphne Gakes?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Daphne Gakes? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Daphne Gakes is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Daphne Gakes bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Daphne Gakes?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl