Chatilla van Grinsven

Spreker

Prijsindicatie lezing

Chatilla van Grinsven sprekers tarief

€ 2.500,- tot € 3.500,-

Chatilla van Grinsven is beschikbaar voor

Dagvoorzitterschap, Lezing, Lezing op maat, Webinar,

Tijdsduur lezing

45 tot 60 minuten

De ideale tijdsduur is afhankelijk van het doel van de bijeenkomst of organisatie.

Chatilla van Grinsven inhuren als spreker

Chatilla van Grinsven, een naam die niet alleen schittert op het basketbalveld en als TV persoonlijkheid op het scherm, maar ook resonantie vindt in de gangen van conferentiezalen en evenementen als een dynamische en motiverende spreker. Met een indrukwekkende achtergrond als internationaal professionele basketbalspeelster & sport deskundige voor TV (RTL4, SBS6, NPO), brengt Van Grinsven een schat aan ervaring vanuit de professionele teamsport naar de bedrijfswereld. Haar lezingen zijn doordrenkt met boeiende parallellen tussen sport en zakelijke omgevingen.

Deze ervaren spreekster behandelt vraagstukken zoals het omgaan met prestatiedruk, teambelang, werkgeluk, leiderschap, communicatie, welzijn, het handelen in teambelang, en de cruciale elementen voor het optimaliseren van teamdynamiek. Met een interactieve en frisse benadering weet Van Grinsven haar publiek niet alleen te inspireren maar ook actief te betrekken bij haar presentaties. Of u nu op zoek bent naar diepere inzichten in teambuilding of strategieën om te floreren onder druk, Chatilla van Grinsven biedt waardevolle perspectieven die haar publiek zowel verlichten als motiveren.

Chatilla is ook te boeken als dagvoorzitter of presentatrice.

Video fragmenten

Inspirerende video's van Chatilla van Grinsven


Bekijk de video van lezingen of fragmenten uit de media van Chatilla van Grinsven.

Chatilla van Grinsven: "Fysiek en mentaal moet je als topsporter gezond zijn"

Chatilla van Grinsven spreekt

Informatie voor het inhuren van Chatilla van Grinsven


In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Lezingen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

085 130 2248

info@hetsprekersbureau.nl

Biografie spreker

Biografie Chatilla van Grinsven


Chatilla van Grinsven is een vooraanstaande figuur in de wereld van het professionele basketbal, bekend om haar indrukwekkende prestaties zowel op nationaal als internationaal niveau. Als lid van het Nederlands Basketbal Team heeft Van Grinsven een cruciale rol gespeeld en diverse prestigieuze prijzen gewonnen. Haar indrukwekkende lijst van onderscheidingen omvat het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, en de Big-5 Player of the Year Award. Daarnaast heeft zij de Roosevelt Hunter Community Service Award ontvangen en was zij genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten, een eerbetoon dat haar uitzonderlijke prestaties in zowel het onderwijs als de basketbalsport erkent.

Van Grinsven heeft ook een aanzienlijke academische achtergrond. Ze behaalde een Bachelor Degree in International Business van Saint Joseph's University in de Verenigde Staten, gevolgd door een Master Degree in Global Diplomacy aan de Universiteit van London, SOAS, waarbij ze zich concentreerde op mensenrechten en de Verenigde Naties.

Naast haar sportieve en academische carrière, heeft Van Grinsven zich ook ontwikkeld op het gebied van acteren. Ze studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie in Nederland. Hier richt ze zich op zowel acteren als stuntacteren onder leiding van Paul Dekker en wordt ze getraind door Hollywood-stuntmannen en wereldkampioen vechtmeesters. Van Grinsven ambieert haar acteervaardigheden te integreren met haar vechtkunst in filmproducties. Naast haar studies en acteerambities blijft ze actief in de basketbalwereld als privé coach en geeft ze lezingen voor bedrijven.

Chatilla van Grinsven is een veelzijdige persoonlijkheid wiens diverse talenten en toewijding haar een uniek figuur maken in zowel de sportwereld als daarbuiten.

Interessante onderwerpen

Over welke onderwerpen spreekt Chatilla van Grinsven?


Chatilla van Grinsven spreekt over verschillende onderwerpen. Onderstaand vindt u een overzicht van haar huidige lezingen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Chatitlla ontwikkelt ook lezingen op maat.

 • Hoe ga je om met prestatiedruk?
 • Hoe handel in je teambelang?
 • Wat zijn cruciale elementen voor het optimaliseren van teamdynamiek?
 • Teambuilding
 • Omgaan met tegenslag
 • Mentale Veerkracht

Lezing op maat

Chatilla van Grinsven geeft ook lezingen op maat. Aan de hand van telefonisch/digitaal voorgesprek maak zij een lezing op maat passend bij jullie thema en doelgroep.

Onze sprekers

Deze sprekers vindt u misschien ook interessant

Meer informatie over spreker Rik Vera

Spreker

Meer informatie over spreker Annemarie van Gaal

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Reinier van den Berg

Spreker - dagvoorzitter

Meer informatie over spreker Edith Bosch

Spreker, trainer, coach

Bekijk alle sprekers

Contact met Chatilla van Grinsven?

Heeft u interesse of vragen over een lezing van Chatilla van Grinsven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een lezing?

De prijs voor een lezing of presentatie door Chatilla van Grinsven is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Chatilla van Grinsven bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.

Heeft u vragen? Wilt u meer weten over een lezing van Chatilla van Grinsven?

Laat het ons weten! Vul ons boekingsformulier in, of reageer direct via telefoon of mail. We horen graag van u!

Het Sprekersbureau
Vliersingel 30
8082 CH Elburg

Contact
Telefoon: 085 130 2248
E-mail: info@hetsprekersbureau.nl