Prijsindicatie

Tom van 't Hek dagvoorzitters tarief

€ 1.500,- tot € 2.500,-

€ 2.500,- tot € 5.000,-

Tom van 't Hek is in te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Tom van 't Hek voor uw evenement op te vragen.

Tom van 't Hek inhuren als dagvoorzitter

Met ruim 20 jaar ervaring als spreker en dagvoorzitter is Tom van ’t Hek één van de meest ervaren Zorgsprekers/zorgdagvoorzitters. Dit begint bij zijn studie geneeskunde, die hij na het afronden van de middelbare school startte. Na deze studie heeft hij zich gespecialiseerd tot huisarts, een rol waarbinnen hij vijf jaar actief is geweest. Tom biedt een zeer diverse en omvangrijke hoeveelheid ervaring mee naar het podium, en kan moeiteloos binnen én buiten de zorg worden ingezet.

 

Parallel aan zijn periode binnen de zorg is Tom lange tijd actief geweest binnen de hoogste regionen van de hockeysport. Van 1976 tot 1992 kwam hij 221 maal uit voor het Nederlands elftal, waarmee hij tweemaal Europees en eenmaal Wereldkampioen werd. Daarna is hij zes jaar actief geweest als bondscoach van de Nederlandse hockeyvrouwen, wat leidde tot 2 Europese titels, zilver op het WK en tweemaal Olympisch brons.

Een significant deel van Tom’s ervaring komt ook uit zijn werk binnen de mediawereld, waar hij bij elkaar 25 jaar actief is. Zo is hij bijvoorbeeld twintig jaar werkzaam geweest bij NOS, met een nadruk op sportprogramma’s als Langs de Lijn en Radio Tour. Daarna heeft hij een kleine 4 jaar het ochtendnieuwsprogramma bij BNR gepresenteerd. Op dit moment is hij terug bij NOS, binnen de functie van presentator van sport/nieuwsprogramma’s.

Tom van 't Hek

Informatie voor het inhuren van Tom van 't Hek


In te huren als

  • Spreker
  • Dagvoorzitter

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Tom van 't Hek


Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Tom van 't Hek?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Tom van 't Hek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Tom van 't Hek is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Tom van 't Hek bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.